Sista minuten! Datumet för den första grävningen för Kanal Istanbul har bestämts

I sista minuten har datumet för den första grävningen till Kanal Istanbul meddelats.
I sista minuten har datumet för den första grävningen till Kanal Istanbul meddelats.

Datumet då den första pickaxen kommer att slås för byggandet av "Kanal Istanbul" har fastställts. Datumet för den första grävningen i Kanal Istanbul-projektet, som president Erdoğan påpekade för juni månad, har fastställts.

Enligt Esra Nehir i Habertürk kommer grunden för Kanal Istanbul att läggas den 26 juni. Dessutom förväntas president Erdoğan delta i den banbrytande ceremonin för den första av de sex broarna.

President Erdoğan uttalade vid sitt partis gruppmöte förra månaden, ”Vi kommer att bjuda på detta viktiga projekt, som kommer att hållas i etapper, mycket snart, och vi lägger grunden på sommaren. Jag önskar att byggandet av Kanal Istanbul, som vi kommer att inleda med en ganska försening, skulle vara fördelaktigt för vårt land i förväg. ”

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar