Hur ansöker jag om andningslån? Vilka banker erbjuder andningslån?

Hur ansöker jag om ett andningslån, vilka banker erbjuder andningslån?
Hur ansöker jag om ett andningslån, vilka banker erbjuder andningslån?

Nefes-lånet genomförs för medelstora företag (SMF) som har drabbats mest under koronavirusepidemin. Ansökningsdagen för andningslånet, som kommer att ges via Ziraat Bank, Vakıfbank, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Garanti Bank, Yapı Kredi Bank, Akbank, Denizbank, börjar tisdagen den 1 juni 2021. Här är ansökningsförfarandena och detaljerna för Nefes-lån ...

Villkoren i 'Breath Loan Package' för företag som har tappat intäkter har förtydligats. Nefes-kredit, vilka ansökningar kommer att accepteras från och med tisdagen den 1 juni 2021, kommer att ges utan betalning under de första 6 månaderna, med en årlig ränta på 17.5 procent, upp till 200 tusen TL. Återbetalningen är 12 månader. Med lånepaketet för medelstora företagsägare planeras det att ge en "andning" till små och medelstora företag vars verksamhet har stoppat på grund av covid-19-epidemin.

När är ansökningarna om andningslån?

Enligt uttalandet från ministeriet för finans och finans kommer ansökningar om Nefes-lån att tas emot från och med tisdagen den 1 juni 2021. Det finns ingen information om den sista ansökningsdagen. Företagen kommer att kunna ansöka till bankkontor med det medlemsintyg de kommer att få från de kamrar och råvarubörser de är medlemmar i.

Nefes Credit Package kommer att genomföras i samarbete med Union of Chambers and Commodity Exchange of Turkey (TOBB) och Credit Guarantee Fund (KGF) med deltagande av tio banker under ledning av ministeriet för finans och finans. 10 135 företag förväntas dra nytta av kampanjen.

Vad är villkoren för ansökan om andningslån?

Företagen kommer att kunna ansöka till bankkontor med det medlemsintyg de kommer att få från de kamrar och råvarubörser de är medlemmar i. Nefes Credit Package genomförs i samarbete med Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey (TOBB) och Credit Guarantee Fund (KGF) med deltagande av 10 banker under ledning av ministeriet för finans och finans. Med Nefes Credit Package kommer rörelsekapitalfinansiering att ges till medlemmar som har en årlig omsättning på mindre än 10 miljoner TL och som har en 2020% förlust i sin 2019-omsättning jämfört med 25, och de som är registrerade i handelskamrarna, maritim handel, industri, handel och industri eller råvarubörsen.

Vem kan ansöka om andningslån?

Med Nefes Credit kommer rörelsekapitalfinansiering att ges till medlemmar som har en årlig omsättning på mindre än 10 miljoner TL och har en förlust på 2020% i sin 2019-omsättning jämfört med 25 och är registrerade i handelskammare, sjöfartshandel, industri handel och industri eller råvarubörsen.

Små och medelstora företag med en omsättning som inte överstiger 2020 miljon liror 1 kommer att kunna använda högst 50 tusen liror och små och medelstora företag med en omsättning på 1-10 miljoner liror kommer att kunna använda högst 200 tusen lira. TOBB och kammarutbyte kommer också att bidra till projektet genom att utvärdera deras resurser i dessa banker.

Banker ger andningslån 2021

I Nefes Loan-ansökan, som ger företag en avdragsperiod på 6 månader, kommer återbetalningar av lån att göras i 12 lika stora delbetalningar. I nämnda ansökan kommer KGF-garanti med statskassa att tillhandahållas och räntan har fastställts till 17,5 procent per år.

Listan över banker som deltar i Nefes Loan, vilka ansökningar kommer att accepteras från och med tisdagen den 1 juni 2021, är följande:

  • Ziraat Bank
  • Vakifbank
  • Halkbank
  • Turkiet Business Bank
  • Garanti Bank
  • Yapı Kredi Bank
  • Akbank
  • Denizbank
  • Ziraat deltagande bank
  • Foundation Participation Bank

Hur ansöker jag om andningslån?

Företag med en omsättning på mindre än 10 miljoner liror och en förlust på 2020 procent i sin 2019-omsättning jämfört med 25 kommer att kunna ansöka om Nefes-lån till bankkontor med det medlemsintyg de kommer att få från kamrarna och utbytena som de är medlemmar i. från och med den 1 juni 2021. Företag som vill dra nytta av lånet kommer också att kunna erhålla medlemsintyget som ett e-dokument online från systemen för TOBB eller kammarbörser utan att gå till kamrarnas börser.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar