Torkarsystem som ska köpas för E5000 Type Electric Mainline-lok

Elektriskt lok
Elektriskt lok

Torkarsystem som ska köpas för E5000 Type Electric Mainline-lok
TURKIJE JÄRNVÄRDSVERKTYG VERKSAMHET GEMENSAMT LAGERFÖRETAG (TÜRASAŞ) ESKİŞEHİR REGIONAL OFFICE

Upphandling av två uppsättningar torkarsystem för lokomotivet E5000 Electric Electric kommer att anbudas genom ett öppet anbudsförfarande i enlighet med artikel 2 i lag nr 4734 om offentlig upphandling. Detaljerad information om auktionen hittar du nedan:
Anbudsregistreringsnummer: 2021 / 310715
1 förvaltningschef
a) Adress: HOŞNUDİYE MAH AHMET KANATLI CAD 26490 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR
b) Telefon- och faxnummer: 02222240000 -
c) Elektronisk postadress: turasas.eskisehir@turasas.gov.tr
ç) Internetadress där anbudsdokumentet kan ses (om det finns något): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Ämnet i anbudet
a) Kvalitet, typ och kvantitet:
5000 uppsättningar torkarsystem för E2 typ elektriskt lok
Detaljerad information kan erhållas från den administrativa specifikationen i anbudsdokumentet i EKAP.
b) Leveransplats: Turkey Rail System Vehicles Industry Inc. (TÜRASAŞ) Regionalt direktorat Eskişehir - receptionens kontor. För utländska anbudsgivare: Om CIP Istanbul-inhemska anbudsgivare är verksamma i fria zoner i Turkiet, kan de lämna in sina bud som CIF / CIP-fria zon, förutsatt att de uppvisar aktivitetscertifikatet för frizon.
c) Leveransdatum: Leverans sker inom två månader från startdatum för arbetet. Om en annan leveranstid anges av anbudsgivarna i anbudsbrevet kan leveranstiden som anges i anbudsbrevet utvärderas av administrationen. Administrationen förbehåller sig rätten att acceptera eller avvisa den leveranstid som anges av budgivaren.

3-Tender
a) Plats: Turkiet Rail System Vehicles Industry A.Ş. (TÜRASAŞ) Regionaldirektoratet Eskişehir, Hoşnudiye Mah. Ahmet Kanatli Cad. 26490, Tepebaşı / ESKISEHIR
b) Datum och tid: 29.06.2021 - 14: 00

Registrera dig på vår webbplats som vi har publicerat upphandling Meddelande informationssyfte Istället geçmez.yayınlan om originaldokumentet med de ursprungliga Budgivning Dokument Dokument Skillnader mellan originaldokument geçerlidir.kaynak i den officiella tidningen, dagstidningar, webbsidor offentliga institutioner och organisationer.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar