Eskişehir Industry Fair öppnade sina dörrar för besökare med en ceremoni

Eskisehir Industry Fair öppnade sina dörrar för besökare med Toren
Eskisehir Industry Fair öppnade sina dörrar för besökare med Toren

Eskişehir Industry Fair, som sammanför Turkiets nationella makt inom luftfart, försvar, maskiner och industri, började med värd för ETO-Tuyap Fair Center.

Eskişehir Industry Fair, som samlar Turkiets nationella makt inom luftfart, försvar, maskiner och industri, och bilaterala affärsmöten som hålls samtidigt med mässan inleddes med värd för ETO-Tuyap Fair Center. Öppningsceremonin för de rättvisa och bilaterala affärsmötena deltog av presidenten för det turkiska ordförandeskapet för försvarsindustrin Prof. Dr. İsmail Demir, biträdande minister för industri och teknik Hasan Büyükdede, Eskişehirs guvernör Erol Ayyıldız, AK-partiet Eskişehir Biträdande Emine Nur Günay, Eskişehirs handelskammare President Metin Güler, Eskişehir organiserade industriområdets president Nadir Küpeli, Tüyap Anadol. General Manager İlhan Ersözlü och företrädare för OIZ, kamrar och teknoparker från staden och utanför staden deltog i protokollet.

Mässan kommer att bidra till både sektorn och industrimännen.

På ceremonin talade president för det turkiska ordförandeskapet för försvarsindustrin Prof. Dr. İsmail Demir, ordförande för försvarsindustrins ordförandeskap İsmail Demir öppnade Eskişehir Industry Fair. Talade vid öppningen, Demir uppgav att rötterna till Eskişehirs industri går långt tillbaka, och att Eskişehir också är utbildningscentrum för branschen, med statliga järnvägar och yrkesskolor för luftfart. Med anledning av att anledningen till att delta i mässan med ordförandeskapet för försvarsindustrin och dess företag är Eskişehirs försvars- och flygindustri, betonade Demir att Eskişehir Industry Fair kommer att bidra till både stads- och industrisektorn.

Eskişehir är centrum för flyg- och försvarsindustrin

Tala vid ceremonin sade vice minister för industri och teknik Hasan Büyükdede att Eskişehir har en mycket speciell plats för ministeriet för industri och teknik och noterade att Eskişehir Industry Fair kommer att välkomnas med stort intresse eftersom både järnvägssystemen och försvaret och luftfarten industrin är på en viktig nivå i Eskişehir. Tuyap Anatolian Fairs Inc. General Manager İlhan Ersözlü uppgav att de kommer att visa Eskişehirs kraft i nationell och inhemsk produktion på denna mässa, som de organiserade för första gången. Ersözlü konstaterade att Eskişehir, som antar den exportbaserade industrialiseringsmodellen, är centrum för de företag som arbetar inom flyg- och försvarsindustrin, och noterade att mässens huvudsektorer bestämdes som de företag som producerar produkter och tjänster för försvarsindustrin tillverkningsindustrin.

Stödförfrågan från försvarsindustrins ordförandeskap för 2022

På talet vid ceremonin uppgav Eskişehirs handelskammare President Metin Güler att industrin är inom Eskişehirs kemi och att Eskişehir Industry Fair kommer att lyfta fram Eskişehirs avancerade teknikproduktionskraft och erfarenhet. Med hänvisning till de bilaterala affärsmöten som ska hållas inom mässans räckvidd uppgav Güler att de bilaterala affärsmötena kommer att ligga till grund för mycket viktiga samarbeten för industrimännen i Eskişehir. Güler påpekade vikten av deltagande och stöd från försvarsindustrins ordförandeskap och dess företag i Eskişehirs industrimässa och noterade att de förväntar sig att stödet från försvarsindustrins ordförandeskap för mässan kommer att hållas 2022. Güler tackade också presidenten för försvarsindustrins ordförandeskap professor Dr. Güler för hans samarbete och stöd i de rättvisa och bilaterala mötena. Dr. Han tackade İsmail Demir och Eskişehir OIZ-president Nadir Küpeli.

Mässan kommer att introducera Eskişehir-industrin för en bredare publik

Talare vid ceremonin uttalade ordförande för Eskişehir Organised Industrial Zone, Nadir Küpeli, att Eskişehir är en industristad, och av denna anledning är Eskişehir Industry Fair av stor betydelse för industrimännen i Eskişehir. Eskişehir OIZ: s president Küpeli konstaterade att betydelsen av närvaron av utvecklad industri för stadens ekonomi under pandemiperioden förstod, och noterade att stadens industri kommer att introduceras till bredare massor tack vare Eskişehir Industry Fair. Küpeli antydde att mässan är en FoU, försvarsindustri och teknologimässa så att säga att deltagarna i mässan kommer att få möjlighet att se både de starka företagen i Turkiets försvarsindustri och den teknologinivå som dessa företag har uppnått, liksom den industriella kompetensen och kapaciteten i Eskişehirs industri. Efter inledningsföreläsningarna besökte ETO President de företag som öppnade mässan med protokollet.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar