Tredje parten av miljövänliga gula citroner anlände till Mersin

Den tredje satsen miljövänliga gula citroner kom till myrten.
Den tredje satsen miljövänliga gula citroner kom till myrten.

Den tredje satsen av 87 CNG-bussen, kallad "Yellow Lemons" av Mersin Metropolitan Municipality, som syftar till att skydda miljön samtidigt som medborgarna kan resa snabbt, ekonomiskt och bekvämt, har anlänt. Den tio ledade bussen som anlände startade sina tjänster utan att slösa bort någon tid.

Medborgarna kommer att kunna utföra sina transporter lättare med tio ledade bussar som tar sin plats i kollektivtrafikflottan för att underlätta transporten för folket i Mersin. I linje med medborgarnas efterfrågan ökade fordonen på de upptagna linjerna av transportavdelningen, direktoratet för kollektivtrafik. Med tillväxten av sin fordonsflotta planerar Metropolitan kommun, som fick goda reaktioner från medborgarna i Mersin, att lägga till andra fordon till sin flotta fram till september.

President Seçer: "Vi kommer att ha 87 nya fordon i vår flotta"

I slutet av april utfördes fordons testkörning av Mersin Metropolitan kommun borgmästare Vahap Seçer. I sitt tal vid leveransceremonin för den första satsen bussar uppgav Seçer att alla 87 fordon kommer fram till september och sade:

”Vi har totalt 263 fordon i vår flotta. Av dessa är 18 ledade och 205 standardfordon. Dessa verkar i centrum, andra i våra perifera distrikt. Men vår flotta måste förnyas. Vi har för närvarande 26 fordon, varav 160 är midibussar, med en genomsnittlig ålder på 17. De måste förnyas. Å ena sidan måste nya rutter öppnas. Nya fordon behövs där. Å andra sidan måste vi föryngra vår befintliga flotta. Vi täckte 87 fordon med vår egen budget. Karsan-företaget insåg denna försäljning och produktion. Vi köpte dessa köp för ett tag sedan. Enligt siffrorna för den perioden var de redan lämpliga siffror, men nu har de blivit mycket mer lämpliga siffror. Under normala förhållanden hade vi köpt 73 fordon, men med vår lagliga rättighet begärde vi en ökning av Karsan med 20%. De accepterade denna begäran och 73 av våra fordon var 10 ledade och 63 standardtyp. För närvarande kommer 75 nya fordon att läggas till i vår flotta, inklusive 12 standardfordon och 87 ledade fordon. ”

President Seçer sa att ytterligare 10 gula citroner med bälg togs i bruk vid församlingsmötet och sade: ”Totalt 73 har slutförts. 14 kvar till september. På grund av arbetstillväxt. 2 bälgar, 10 standard. Så vår entreprenörfabrik slutförde 73 bussar som utlovat. Lycka till vårt land. Dessa 10 bälgcitroner startade service på linjen 28 M Tece-MEŞOT ”.

Demir: ”Vårt mål är att ge våra medborgare den mest effektiva och bekväma transporttjänsten”

Bayram Demir, chef för kollektivtrafik vid avdelningen för transport, nämnde att totalt 73 gula citroner arbetar aktivt i Mersin-trafiken just nu och sa: ”När ytterligare 14 kommer i september kommer vi att ha slutfört vår 87 nya fordonspark. . Naturligtvis är våra nya fordon avancerad teknik och skiljer sig från andra fordon när det gäller både luftkonditioneringsstruktur och säkerhet och säkerhet. Vårt enda mål, som Mersin Metropolitan Municipality, är att tillhandahålla den mest effektiva och bekväma transportservice till våra medborgare. Vi arbetar hårt för detta, sade han.

Att transportera fler passagerare på en gång

Påminner om att det är förbjudet att ta passagerare som står i fordon under pandemiprocessen, medborgare under 18 år och över 65 år är förbjudna, sade Demir, ”Enligt cirkuläret från inrikesministeriet är våra medborgare under åldern 18 år och över 65 år kan inte dra nytta av kollektivtrafik även om de har vaccinerats. Vi vill att vårt folk ska visa stor känslighet i denna fråga, sade han. Demir uttryckte att ledade fordon är längre och bekvämare än andra och sade: ”Samtidigt har de kapacitet att transportera fler passagerare på en gång. Det var därför det var viktigt för oss enligt transportsystemet med sittplatser. Vi kommer att kunna transportera fler passagerare samtidigt, sade han.

Gruppchef Yeşildal: ”Vi har ökat våra fordon på våra livliga linjer”

Aydemir Yeşildal, som arbetar som den 2: e skiftgruppsövervakaren vid transportdepartementets kollektivtrafikavdelning, uppgav att de fick mycket goda reaktioner från medborgarna när antalet resor blev allt vanligare när fordonsflottan expanderade och sa: ”Vi ökade våra fordon där på begäran på våra livliga linjer. Våra fordon fungerar oftare, vi får mycket bra svar och jag är säker på att vi kommer att ge en bättre service med tillägget av våra andra fordon till vår flotta fram till september. Jag vill också tacka vår borgmästare, Vahap Seçer, på Mersins folk för att de gjorde ett sådant val och gav oss dessa möjligheter. ”

“Citronbussar är bra för vårt folk och lycka till”

Sultan Yıldırım, en mamma till 1.5 barn, som har arbetat som förare i 2 år i Metropolitan Municipality, uppgav att en bekvämare transport tillhandahålls med de nyanlända bussarna, ”Våra fordon är naturgasdrivna och miljövänliga. Mycket bekväm, omfattande, vacker. Vi tror att våra medborgare kommer att känna sig bekväma med det. Vi får bättre svar från medborgarna nu, sade han.

”Ett fordon tillverkat med säkerhetsfaktorn i framkant”

Föraren Niyazi Demirkazık betonade att han älskar sitt jobb och sade: ”Våra fordon är miljövänliga. Det är ett fordon som har tillverkats med våra passagerare och vår säkerhet i åtanke. Senaste systemverktyg. Jag tycker att vår kommun har gjort ett mycket bra val i detta avseende. Ökningen av antalet flygningar minskar också offret för våra passagerare.

"Transport var mycket besvärligt, men nu är det lätt att pendla"

En av medborgarna, Dudu Ateş, som uppgav att han använde Limon-bussar för första gången och var mycket nöjd, sa: ”Innan väntar medborgarna i kö. De var i nöd. Transport var mycket svårt. Men nu sitter alla bekvämt och pendlar bekvämt. Du kan nå överallt, även till toppen av berget. Det är trevligt, sa han.

Leman Soyyiğit, som bor i Mersin och gick i pension från utlandet, uttryckte sin tillfredsställelse med tjänsten och sa: ”Det har varit underbart. För när det är mycket trångt blir människor obekväma. Jag brukar använda kollektivtrafik. När nya fordon blir modernare. Det är bättre för människor när det är rent så här. Sjukdomen minskar också. Det måste användas rent. Vår president mår mycket bra. Jag tackar honom, sa hon.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar