LGS mäter cirkulär från inrikesministeriet! När är LGS? Hur lång tid tar LGS, hur många minuter tar det?

Circular of LGs åtgärder från inrikesministeriet när kommer LGs att vara i timmar, hur många minuter
Circular of LGs åtgärder från inrikesministeriet när kommer LGs att vara i timmar, hur många minuter

En cirkulär om examensåtgärder för gymnasieskick skickades till 81 provinsstyrelser av inrikesministeriet. LGS-studenter å andra sidan började söka. När är LGS, hur många dagar kvar? Frågorna om vilken tid är LGS och hur många minuter det tar började undersökas.

I cirkuläret utfärdat av inrikesministeriet; Det uppgavs att den centrala undersökningen för gymnasieutbildningar (LGS), som kommer att ta emot studenter genom tentamen, kommer att hållas i två sessioner mellan 6 och 2021 på söndagen den 09.30 juni 12.50, som kommer att bli föremål för en hel dags utegångsförbud .

I cirkuläret listas de åtgärder som vidtagits för att genomföra den centrala undersökningen för gymnasieutbildningar (LGS) under de mest lämpliga förhållandena när det gäller anti-epidemiska åtgärder och säkerhetsåtgärder och för att förhindra störningar:

För att se det brådskande arbetet och transaktionerna för de studenter som kommer att ta provet, befolkningsdirektoraten lördag 5 juni 2021, mellan 10.00 och 16.00; Söndagen den 6 juni 2021 kommer det att vara öppet mellan 07.00 och 10.00.

Alla typer av åtgärder kommer att vidtas av kommunerna, inklusive att öka antalet kollektivtrafiktjänster i städerna, för att förhindra störningar i transporten av studenter som kommer att ta tentan, deras släktingar / följeslagare och examensansvariga till examensplatserna .
Söndagen den 6 juni 2021, där en utegångsförbud för en hel dag kommer att tillämpas; Studenter som kommer att ta tentan och deras följeslagare och / eller deras släktingar kommer att undantas från utegångsförbudet mellan 07.00-15.00.

Pappersbutiker kommer att vara öppna mellan 6 och 2021 på söndagen den 07.00 juni 15.00. De som arbetar på dessa platser kommer också att undantas från utegångsförbudet inom den angivna tidsperioden.

Av guvernörer och distriktsguvernörer; Alla nödvändiga åtgärder för att klara provet i en lugn och fridfull miljö kommer att vidtas tillsammans med direktoraten för nationell utbildning, brottsbekämpning, lokala förvaltningar och andra relevanta institutioner / organisationer. Genom att intensifiera patrullaktiviteter i skolmiljön där provet kommer att hållas av brottsbekämpande enheter, kommer onödig tutning och andra aktiviteter som kommer att orsaka buller att förhindras, vilket kan distrahera studenterna som kommer att ta provet. Ansträngningarna kommer att fokuseras på att öka allmänhetens medvetenhet om att inte göra buller under tentamen.

De beslut som fattats av provinshälsovädena kommer att fattas snabbt av guvernörerna och distriktsguvernörerna i enlighet med de förfaranden och principer som anges ovan, i enlighet med artiklarna 27 och 72 i folkhälsolagen. Det kommer inte att uppstå några störningar i genomförandet och ingen utsättning kommer att orsakas, och de som inte följer de beslut som fattas kommer att bli föremål för administrativa åtgärder i enlighet med relevanta artiklar i folkhälsolagen.

När, vilken tid och hur många minuter tar LGS-examen?

  • LGS-examen har inte skjutits upp. Den centrala tentamen börjar söndagen den 06 juni 2021 kl 09.30 i den första sessionen och kl 11.30 i den andra sessionen i alla examenscentra i Turkiet och utomlands.
  • Den första sessionen bestående av 50 frågor i det verbala området kommer att vara 75 minuter och den andra sessionen bestående av 40 frågor i det numeriska området kommer att tillämpas i 80 minuter
  • För studenter med specialundervisning som ges extra tid;
  • Den totala varaktigheten för den första sessionen för dem som är undantagna från subtestet främmande språk är 80 minuter,
  • Den sammanlagda varaktigheten för den första sessionen för dem som undantas från subtesten Religiös kultur och moralisk kunskap är 80 minuter,
  • För dem som är undantagna från subtesterna främmande språk och religiös kultur och moralisk kunskap är den totala varaktigheten för den första sessionen 65 minuter.
  • Den totala varaktigheten för studenter som är undantagna från subtesten Religiös kultur och moralisk kunskap under den första sessionen är 60 minuter.

När kommer LGS-resultat tillkännages?

Resultaten av den centrala tentamen kommer att tillkännages på internetadressen meb.gov.tr ​​den 30 juni 2021. Examensresultatdokumentet skickas inte till studenterna per post.

LGS-examensdokument

Examensinträdesdokumentet med ett fotografi kommer att tas emot av skolans direktorat elektroniskt den 27 maj 2021 och förvaras färdigt i salen och i kön där studenten kommer att ta provet efter att det har förseglats och godkänts. Studenten tar provet i tentamen, byggnad, hall och kö enligt vad som anges i inträdesdokumentet.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar