Sista minuten: Izmir Buca Metro Anbudsresultat

buca tunnelbaneanbudsprocess börjar
buca tunnelbaneanbudsprocess börjar

Izmir Buca Metro anbud hölls. Metropolitan kommun har tagit ytterligare ett steg i den anbudsprocess som den startade för tunnelbanan Buca. I den första fasen av byggandet av Izmir Buca Metro fick 14 företag och partnerskap erbjudanden.

Anbudet hålls i två steg, och de som är kvalificerade bland de företag som deltar i den första etappen kommer att kunna delta i den andra etappen. I det andra steget kommer finansiella erbjudanden att presenteras och ett kontrakt kommer att göras med det företag som gjorde det bästa erbjudandet.

Izmir Buca Metro Tender 14 bud mottogs för den första etappen, de företag som ansöker om kvalificering är följande:

 1. Bayburt Group - Azercon JV
 2. China Civil Eng - Kolin JV
 3. Gülermak
 4. Ozbal Construction
 5. Kina - Cengiz JV
 6. Dillangam - Özaltın JV
 7. EEB - CRFG - CREGC - Makyol JV
 8. Mosinzhproekt - ENKA JV
 9. Byggnadscenter - Nurol JV
 10. Stream - Norinco JV
 11. Doğuş Construction
 12. Dentas Gurbag JV
 13. SMU Ingeokem - Metgun JV
 14. China Ltd - Ozgun Construction JV

Buca Metro kommer att vara 9.5 kilometer

Üçyol Station-Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus-Buca Coop. Konsulttjänster för genomförandeprojekt, anbudsdokument, MKB-rapport, transportundersökning, genomförbarhetsrapport och markundersökningar och förberedelse av lagringsområde och byggnad kommer att realiseras. Efter det slutgiltiga beslutet har meddelats det vinnande företaget kommer arbetena att startas så snart den lagliga anbudsförfarandet är avslutat och allt arbete kommer att slutföras inom 9.5 månader. Efter förvärvet av projekten kommer ministeriet för transport, sjöfartsfrågor och kommunikation samt generaldirektoratet för infrastrukturinvesteringar och utvecklingsministeriet att få tillstånd för bygganbudet.

Buca Metro
Buca Metro

Djup tunnel

Den totala 9.5 kilometervägen på tunnelbanan Buca följer Halide Edip Adıvar Street från Üçyol. Genom att följa Mehmet Akif Street kommer den att sträcka sig till Şirinyer Junction, framför Buca kommun, bredvid Hasanağa Garden, Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus och Buca Koop-området som den sista stationen. Buca-linjen, där 8-stationer kommer att ligga, planeras byggas som en djup tunnel. Det kommer till och med att handla om 20 minuters restid.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar