Buren av Bursa-nybörjare som passerar kommer att bli lättad med den nya bron

bördan för Bursa nybörjarkorsningar kommer att lindras med den nya bron
bördan för Bursa nybörjarkorsningar kommer att lindras med den nya bron

Medan K5 Martyrdom Bridge, designad av Bursa Metropolitan Municipality för att minska bördan på Novice Crossroads, är ett viktigt alternativ till Novice and Woodland Bridge, fortsätter arbetet med anslutningen av bron till Hayran Caddesi snabbt.

För att eliminera transportproblemet i Bursa fortsätter Metropolitan kommunen sina arbeten som att bredda vägar och nya vägar, främja kollektivtrafik och optimera järnvägssystemsignalering, och tar ett annat projekt till Bursa, som kommer att andas särskilt Acemler, av noder för stadstrafik. I Acemler, där den dagliga genomsnittliga densiteten på 180 tusen fordon i Istanbul är 15-10 procent mer än den 12 juli Martyrs Bridge, de fordon som tidigare utförde ytterligare martyrapplikationer till korsningens vändarmar, och som designades vid Mudanya Junction och kommer från båda riktningar Metropolitan kommun, som öppnade broar och anslutningsvägar som gör att de kan gå till Hayran Street, Bursa Ali Osman Sönmez Hospital och Hüdavendigar Neighborhood innan de kommer till rekryterna, har byggt en ny bro över Nilüfer Stream.

Ett viktigt alternativ

Bron som ligger på Nilüfer Stream som skiljer Osmangazi och Nilüfer District från varandra, mellan İzmir Yolu Caddesi och Dikkaldırım Street, i den västra delen av Bursa Metropolitan Stadium, byggdes som en 2 x 3-fil. Förutom körbanan implementerades även tur och retur cykelvägar och breda trottoarer inom ramen för projektet för att säkra gång- och cykeltrafik mellan regioner.

K5 Martyrdom Bridge, som kommer att ge ett nytt alternativ till de befintliga korridorerna mellan Hayran Street och Martyrdom och Academy Street, kommer också att direkt koppla de viktiga attraktionspunkterna i Osmangazi och Nilüfer District som ett viktigt alternativ till Acemler Bridge och Odunluk Bridge. På detta sätt kommer trafikbelastningen på Acemler Crossroad och Orhaneli Junction att minskas och överföringscentret för kollektivtrafik, som är under uppbyggnad bredvid Bursaspor Acemler Station, kommer att ha direkt tillgång till hela staden tack vare denna bro. Dessutom, med upprättandet av Line Street-anslutningen, kommer Zübeyde Hanım Street också att anslutas till detta vägnät och en betydande lättnad kommer att ges i stadstrafiken. Arbetet på vägen som förbinder den färdiga bron till Hayran Caddesi fortsätter också snabbt.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar