Diyarbakır undertecknat anbudskontrakt för spårvägssystem

Diyarbakir tecknade kontraktet för projektet för lätta tågsystem
Diyarbakir tecknade kontraktet för projektet för lätta tågsystem

Diyarbakır Metropolitan Municipality har undertecknat kontraktet för lätta järnvägssystem, för vilket det har genomfört projektanbudet. I anbudet för det lätta järnvägssystemet som det planerar att genomföra för att tillhandahålla bekväma, säkra och billiga kollektivtrafiktjänster till medborgarna har kommissionen avslutat sin utvärdering.

Metropolitan kommunen tecknade ett kontrakt med Altaş Altyapı International Engineering and Consultancy Incorporated Company för projektanbudet, där de 5 starkaste företagen inom detta område i Turkiet bjöd. Efter sexmånadersperioden för slutförandet av projekten börjar genomförandefasen.

Spårvagnsstationer i Diyarbakir

"Vi planerar att presentera järnvägssystemet för folket i Diyarbakır år 2023"

Chef för transportavdelningen Hülya Atalay sa att järnvägssystemfrågan, som Diyarbakır och folket i Diyarbakır har längtat efter i flera år, nu har nått en viss punkt.

Atalay, Dağkapı, Ali Emiri Caddesi, Hintbaba, Ekinciler, Office-storey intersection, Turgut Özal Boulevard, Diclekent Boulevard, Mastfroş Boulevard och Lalegül Han uppgav att han kommer att avsluta vid Gazi Yaşargil Training and Research Hospital genom att följa Boulevard-linjen.

Atalay förklarade att i Gazi Yaşargil Training and Research Hospital-området kommer det att finnas ett lagerområde, underhålls- och reparationsområde för tåg och ett område för driftkontor.

Atalay betonade att frågan om när järnvägssystemet kommer att börja är mycket nyfiken och sade: ”Jag hoppas att vi planerar att aktivera det 2023. Naturligtvis var det första steget i detta arbete att tillhandahålla genomförandeprojekt. Vi har slutfört denna etapp. Vi gjorde vårt bud. Ett annat steg i detta är konstruktionen, det andra steget är tillgången på fordon. Vi planerar att slutföra dessa etapper på mycket kort tid och presentera järnvägssystemet för Diyarbakir-invånarna 2023. "

Armin

sohbet

1 Kommentar

  1. Om floden Tigris förvandlas till en sjö som är lika stor som en klyfta och sociala områden, bosättningar och jordbruksområden som är lämpliga för dess omgivningar skapas, kommer Diyarbakır verkligen att vara "PARIS i Östeuropa".

Yorumlar