Traditionella internationella barriärfria Erciyes dagar hålls

Traditionella internationella barriärfria Erciyes-dagar hålls
Traditionella internationella barriärfria Erciyes-dagar hålls

"Internationella barriärfria Erciyes-dagar", som traditionellt anordnas varje år, hölls på Erciyes Ski Center med deltagande av begränsade funktionshindrade inom ramen för koronavirusåtgärder.Kayseri Erciyes Inc. Anordnas årligen av Barriärfria Erciyes Days, Kayseri Metropolitan Municipality, Arlberg Sport, Ace Hotel, Kayseri Transportation Inc., Spor A.Ş. Det hölls för 10: e gången i Tekir-regionen på 2.200 meter med sitt stöd.

kunna uttrycka sig inom den sociala sfären av funktionshindrade, organiserade aktiviteter för att säkerställa deras bergssport och deltagande i kulturaktiviteter, under de senaste åren har Turkiet överallt och sett hundratals från utlandet, på grund av hörsel och mentalt handikappade är tunga pandemiska förhållanden detta år gjordes av ett visst antal deltagare. Visar att det inte finns något hinder för snö och fjällsporter, funktionshindrade personer åtnjöt snön fullt ut i evenemanget, där masker, avstånd och hygienregler tillämpades noggrant.

Kayseri Erciyes handikappade vinter- och utomhusidrottsklubbs vice president Kadircan Gökalp sa, ”Tyvärr kunde våra vänner från den andra staden inte komma på grund av pandemimiljön. Symboliskt kom vi tillsammans med en viss vän från Kayseri för att genomföra detta evenemang, sade han.

Nazım Eraslan, som stod upp från rullstolen och åkte med en snowboard, sade: ”Hinder slutar bara i hjärnan. Vi känner inte igen några andra fysiska handikapp. Vi var lite stillasittande på grund av pandemin, men vi hade en så bra möjlighet med denna organisation i Erciyes. Tack så mycket till alla som bidrog. Mitt råd till våra funktionshindrade bröder och systrar är att aldrig förlora sin tro. Om de anstränger sig kommer de definitivt att få sina belöningar, sade han.

Harun Mut, som förlorade ett ben till följd av gangrensjukdom vid 7 års ålder, är inte en funktionshindrad person. Det finns inget vi inte kan göra om vi övervinner hindret i vårt sinne. Om jag kan åka skidor med en fot kan alla göra den här sporten med mer. Låt dem inte vara låsta i sina hem, de kan göra många idrottsgrenar utanför. Med detta evenemang i Erciyes fick vi möjlighet att njuta av bergsluften och ha en trevlig tid.

Vinnarna av släd-, bågskytte- och darttävlingar som anordnades inom ramen för 10. Barriärfria Erciyes-dagar fick sina medaljer från Kayseri Erciyes A.Ş. Riktning. Växlingskurs. Huvud. Dr. Murat Cahid Cıngı presenterade det. Cıngı, "Vi är bara skidorganisationer som skapats på internationell nivå för våra funktionshindrade medborgare i Turkiet, och varje år måste vi nöja oss med mindre entusiasm av våra deltagare med denna aktivitet som orsakar viruset till kören i år. I enlighet med pandemiska regler tog vi alla våra försiktighetsåtgärder och värd våra gäster på bästa möjliga sätt. Vi har gett våra funktionshindrade bröder och systrar, som har stängts länge, en miljö där de kan ha en trevlig tid med olika aktiviteter, om än begränsade. Vi hoppas att vi som land kommer att bli av med koronavirusproblemet så snart som möjligt och vi kommer att anordna vårt evenemang igen under de kommande åren i en festivalatmosfär. "Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar