Spela in deltagande i BOTAV Rally Bodrum Race

Spela in deltagande i BOTAV Rally Bodrum Race
Spela in deltagande i BOTAV Rally Bodrum Race

BOTAV Rally Bodrum, det första loppet Demir Berberoğlu Season 2021 och Şevki Gökerman Rally Cup, kommer att äga rum den 10-11 april med deltagande av 84 bilar och 168 idrottare med det högsta deltagandet de senaste åren.Bodrum Promotion Foundation av Karya Automobile Sports Club (BOTAV) och Bodrum kommun i samarbete med Sports Betting Castrol, Evofo till KFC, Oasis i Bodrum, Salt Life, Ryssland-Turkiet Business Council, Forever Hotel Polat Wales Water TED basement College, Lujo Hotel Rallyet, anordnat med bidrag från Pirelli, Toyscar Bodrum, Fora Vehicle Tracking, Telsan och Era Outdoor, börjar den 10 april med startceremonin vid Myndos Gate kl. 18.30.

Organisationen, där TED Bodrum College kommer att användas som serviceområde och rallycenter, börjar klockan 11:08 på söndag morgon den 00 april och avslutas med prisutdelningen som hålls på målpallen kl. 6, efter passerar 17 specialetapper i Yaliciftlik-Kızılağaç-regionen.

All utveckling i rallyt, direktsändningar från etapperna mellan 11:08 och 30:18 på söndagen den 30 april med KAROSK BODRUM YouTube kommer att sändas på kanalen.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar