SERÇE-3 UAV utför flygning vid Land Aviation Command

sparven flög på landflygkommandot
sparven flög på landflygkommandot

"Life of Mehmetçi, Empowered by Domestic and National Technology" hölls på Land Aviation Command. För att Mehmetçik framgångsrikt skulle kunna fullgöra sin plikt under alla väder- och terrängförhållanden, producerade den turkiska försvarsindustrin, turkiska försvarsmaktens stiftelser och ministeriet för försvarsministeriet levande områden, säkerhets- och bekvämlighetsanläggningar, kläder, skyddskläder, vapen, utrustning och livsmedelsförsörjning introducerades för allmänheten.Bland de system som introducerades vid utställningen var SERÇE-3 Multi-Rotor Unmanned Flying System, som utmärker sig med sin höga bärförmåga och vindmotstånd, och dess helt autonoma användningsfunktioner, bland de system som introducerades vid utställningen. SERÇE-3s flyg genomfördes också under presentationen.

För att säkerställa den nära säkerheten för basområdet undersöks bilderna från SERÇE kontinuerligt så att nödvändiga försiktighetsåtgärder vidtas i förväg mot de attacker som kan göras mot basområdet.

SERÇE-2016 och SERÇE-1-system, som undertecknades med försvarsindustrins ordförandeskap (Försvarsindustrins undersekretariat vid den tiden) i december 2 och behövdes för landmaktkommandot, flygvapenskommandot, generalkommandot för Gendarmeriet Direktoratet för säkerhet, levererades och togs i bruk. Senare utvecklades det nya SERÇE-3-systemet, som inkluderar återkopplingen från fältet och de ytterligare förfrågningar som användaren begär för landstyrkorns och flygstyrkorns behov.

Kommunikationsområdet för SERÇE-3-systemet ökade till 1 kilometer jämfört med SERÇE-2 och 10. 3D-kartsimulering har lagts till markkontrollstationen i Sparrow-3-systemet, till vilken laseravståndsmätaren har lagts till som nyttolast.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar