OYAK Ro-Ro Port kommer att bli det nya centrumet för global fordonslogistik

första expeditionen till oyakin automotive fokuserad ro ro
första expeditionen till oyakin automotive fokuserad ro ro

OYAK Maritime and Port Management INC. Den första provresan genomfördes framgångsrikt i den gemensamma hamnoperationen, som inrättades av den japanska NYK-linjen (Nippon Yusen Kaisha) i Kocaeli, Kocaeli för att arbeta med alla märken. Den fordonsfokuserade Ro-Ro Port, som kommer att tjäna på internationell standard, förbereder sig för att bli det nya centrumet för global fordonslogistik.En av Turkiets viktigaste behov 'fordonsfokuserade Ro-Ro-hamn under den första internationella provkörningen hölls. Under den första resan, som startade från Constanta (Rumänien) och slutfördes framgångsrikt i Gulfregionen, evakuerades importerade fordon i hamnen. Ro-Ro-hamnen, som har varit under uppbyggnad sedan 2019, kommer att bli export- och importporten för internationella bilmärken efter den officiella öppningen de kommande dagarna.

Det kommer att ge betydande bidrag till den nationella ekonomin

Den japanska jätten NYK implementerad med hamnens samarbete, det är loket för Turkiets export för att möta nya behov och krav som skapats av bilindustrin kommer att ge ett viktigt bidrag till den nationella ekonomin. Årlig 780 tusen fordon som hanterar kapacitet och totalt 265 tusen kvadratmeter inomhusparkering med endast hamn som kommer att tjäna fordonsindustrin, "etablerade första utländska partner i Turkiet, som kommer att tjäna bilsektorn Ro-Ro hamn, skillnaden den största hamnen i deras fält. "

Vägen för internationell fordonslogistik förändras i april

Yapılan ilk deneme seferinin başarıyla tamamlanmasının uluslararası otomotiv sektörü için tarihi bir an olduğunu kaydeden OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, “Dünyanın en köklü ve en büyük denizcilik şirketlerinden NYK Line ile 2018 yılında başladığımız yolculukta çok önemli bir basamağı başarıyla geride bıraktık. İlk seferin tüm süreçlerinin OYAK Grup Şirketleri iş birliği ile yürütülmesi de bizleri ayrıca gururlandırdı. Türkiye’nin çok önemli bir ihtiyacına daha çözüm olacak bu yatırımımız, otomotiv sektörüne olan güvenimizin de bir göstergesi. Kısa bir zaman içerisinde uluslararası otomotiv lojistiğinin rotasını değiştirerek merkez konumuna gelecek olan limanımızın ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Låga fraktkostnader ökar potentialen för Ro-Ro-hamnar

Sjötransport, som har en andel på 90 procent av den totala transporten, efterfrågas alltmer över hela världen som den lägsta kostnadstransportmetoden. Förutom kostnadsfördelen ser man att företag föredrar multimodal transport med Ro-Ro-hamnar, vilket har ökad potential när länder vänder sig till sjötransporter och järnvägstransporter i miljömässig hållbarhet. Med alla dessa är Turkiets viktigaste exportmarknad, Europeiska unionen, som minskar vägtransporter, sjötransporter planerade att uppmuntra och främja politiska förändringar.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar