Ordförandeskapet för det högre institutet för språk och historia för att rekrytera 5 avtalsenliga informatiker

ordförandeskapet för den högre institutionen för språk och historia kommer att rekrytera informationspersonal på kontrakt
ordförandeskapet för den högre institutionen för språk och historia kommer att rekrytera informationspersonal på kontrakt

Ministeriet för kultur och turism, ordförandeskapet för det högre institutet för språk och historia kommer att ta emot 5 anställda. Sista ansökningsdag är 16 april 2021.När det gäller anställning av kontrakterad IT-personal i storskaliga informationshanteringsenheter för offentliga institutioner och organisationer publicerade i officiella tidningen av den 375 december 6 och numrerade 31.12.2008 baserat på artikel 27097 i bilaga 8 i lagdekret nr 2019 och baserat på denna artikel som ska användas i Atatürk High Institution of Culture, Language and History I enlighet med artikel 2020 i förordningen om principer och förfaranden, enligt rankningen baserat på summan av sjuttio procent av KPSSP3-poängen för 70 eller 10 och trettio procent av poängen för främmande språk kommer KPSS-poängen för den kandidat som inte har KPSS-poäng eller inte lämnar in ett dokument att betraktas som 3. Enligt denna ranking kommer de kandidater som får samma poäng som kandidaten i sista rang också ta examen) Att vara 2 programvaruutvecklingsexperter, 5 system- och nätverksexperter med placeringen som ska göras i enlighet med ordningen på ansökan, bland kandidaterna XNUMX (tio) gånger den avtalade IT-personalpositionen. totalt XNUMX ( fem) kontrakt Meli Informatics Personal kommer att anställas.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

 Krav på ansökan

 Allmänna villkor

Kandidater för kontrakt för IT-personal måste uppfylla följande allmänna krav.

a) Med de allmänna villkoren som anges i artikel 657 i tjänstemannalagen nr 48.

b) Att utexamineras från de fyraåriga avdelningarna för datateknik, mjukvaruteknik, elektroteknik, elektronik, elektroteknik och industriteknik, eller för att bli examen från högskolor utomlands vars likvärdighet har godkänts av rådet för Högre utbildning.

c) Institutionerna för ingenjörsavdelningar vid fyraåriga utbildningsfakulteter, vetenskapslitteratur, utbildnings- och utbildningsvetenskapliga fakulteter, avdelningar som tillhandahåller utbildning inom dator- och teknik, statistik, matematik och fysikavdelningar andra än de som anges i led b eller högre utbildning utomlands vars likvärdighet har godkänts av rådet för högre utbildning för att ta examen från sina institutioner.

ç) Från och med den sista dagen av ansökningsdatumet, för dem som inte kommer att överstiga det dubbla taket för månadsavgiften för programvara, programvarudesign och utveckling och hantering av denna process eller installation och hantering av stora nätverkssystem (akademiker från avdelningar som anges i punkt c i denna artikel) i minst tre år, andra Att ha minst 3 års yrkeserfarenhet (de som har examen från de avdelningar som anges i punkt b i denna artikel). Vid beräkningen av yrkeserfarenhetsperioden kommer kandidatens tjänster efter examensdagen att beaktas. (Vid fastställandet av yrkeserfarenhet har han överförts som anställd med förbehåll för lag nr 5 eller som informatikpersonal i en arbetares status inom den privata sektorn genom att betala premier till socialförsäkringsinstitutioner i den privata sektorn. med fast anställd som omfattas av lag nr 657 eller artikel 4 stycke B i samma lag eller kontrakterade tjänster som omfattas av dekret nr 399 dokumenterade tjänsteperioder beaktas).

d) Att dokumentera att han / hon kan minst två av de nuvarande programmeringsspråken, förutsatt att de har kunskap om hårdvaran i kringutrustning och säkerheten för etablerad nätverkshantering

Ansökningsmetod, plats och datum

Ansökningar kommer endast att mottas via vår institutions webbplats basvuru.ayk.gov.tr. I ansökan måste ansökningsformuläret på basvuru.ayk.gov.tr ​​fyllas i helt och de "dokument som krävs i ansökan" som anges i artikel 3 måste laddas upp till hela systemet. Ansökningar kommer att mottas mellan 12-16 april 2021 och sista ansökningsdag är 16 april 2021 kl 18.00. Ansökningar som görs via post eller för hand, ansökningar med saknade dokument och ansökningar som görs efter ansökningsdagen kommer inte att accepteras. Kandidater kan bara välja en av de kontraktade IT-personalen. Ansökningar från kandidater som har gjort mer än ett urval betraktas som ogiltiga.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar