Möt BioLPG, det framtida bränslet som genereras från avfall

möta biolpg, det framtida bränslet som produceras från avfall
möta biolpg, det framtida bränslet som produceras från avfall

Global Warming började visa sina effekter stimulerade stater och överstatliga institutioner. Europeiska unionen planerar att minska sina koldioxidutsläppsmål med 2030 procent för 60, medan Storbritannien och Japan planerar att förbjuda diesel- och bensinbränslen under sina 'nollutsläppsmål'. BioLPG, den hållbara formen av LPG, som beskrivs som det mest miljövänliga fossila bränslet, framstår som framtidens bränsle med användning av avfall i sin produktion, enkel produktion och miljövänlighet.2020 gick in i historien som året vi kände effekterna av global uppvärmning mest. Klimatförändringar utlöst av global uppvärmning orsakade de hetaste vinterdagarna som registrerats i ländernas historia. Naturkatastrofer utlöst av klimatförändringar har ökat. Efter att ha observerat alla dessa förändringar började stater och överstatliga institutioner vidta åtgärder för att mildra effekterna av global uppvärmning och minska koldioxidutsläppen.

Europeiska unionen, som tillkännagav i juni förra året att den kommer att minska sina koldioxidutsläpp upp till 2030 procent 60, satte sitt nollutsläppsmål 2050. Europeiska unionen följdes av Storbritanniens vision från 2030, "den gröna planen". Enligt den gröna planen, medan Storbritannien kommer att rikta sin energiproduktion till miljövänliga alternativ, är det planerat att förbjuda förorenande fossila bränslen som bensin och diesel. Under årets sista månad tillkännagav Japan att försäljningen av bensin- och dieselbilar kommer att förbjudas 2030, liknande Storbritannien.

Enligt uppgifterna i BioLPG en förnybar väg mot 2050 (BioLPG, en förnybar väg till 2050), erbjuder BioLPG allvarliga fördelar:

Kan snabbt bytas till BioLPG

Enligt BioLPG, en Renewable Pathway Towards 2050-rapport, kan bioLPG, som visar liknande egenskaper med LPG, användas i alla områden där LPG används utan att någon speciell omvandling krävs. BioLPG, som lätt kan fungera med dagens teknik inom energiproduktion, transport och uppvärmning, kan produceras enkelt och i stora proportioner.

Det produceras helt av avfallsmaterial

Enligt rapporten kan vegetabiliska oljor som palmolja, majsolja, sojabönolja användas vid produktion av bioLPG, fisk och animaliska oljor som ses som biologiskt avfall och biprodukter som förvandlas till avfall i livsmedelsproduktion, används också.

Avger ännu mindre kol än LPG

BioLPG, som släpper ut mindre kol än LPG, som är känt som det mest miljövänliga fossila bränslet, når upp till 80 procent mindre utsläppsvärden jämfört med LPG. Enligt LPG-organisationens (WLPGA) data är koldioxidutsläppen av LPG 10 CO2e / MJ, dieselns utsläppsvärde är 100 CO2e / MJ och bensinens koldioxidutsläpp är 80 CO2e / MJ.

"BioLPG är nyckeln till miljöomvandling"

biolpg'n utvärderar fördelarna med VD för BRC Turkiet Kadir Knitter, "som försöker minska värdena för koldioxidutsläpp över hela världen, vi närmar oss en tid då vi säger farväl till fossila bränslen. Litiumbatterier som används i elfordon som lovar nollutsläpp har en begränsad livslängd och måste bytas ut.

Denna teknik som vi för närvarande använder i våra elektroniska enheter skapar ”icke-återvinningsbart” avfall. Tills vi utvecklar bättre transportteknik i framtiden kan vi tillhandahålla LPG-omvandling av våra fordon drivna av fossila bränslen och nå ett hållbart och miljövänligt alternativ med bioLPG producerat av avfall. BioLPG, som tillhandahåller återvinning av avfall i sin produktion, uppmärksammar också med sitt låga koldioxidutsläpp ”.

'Hybrider med BioLPG kan rädda framtiden'

Kadir Örücü betonade att hybridfordon kommer att få betydelse i övergången från fossila bränslen till alternativ med låga koldioxidutsläpp. ”Hybridfordon med gasol har väckt biljättar under lång tid. "Med introduktionen av BioLPG kan vi ha ett verkligt miljöalternativ som har mindre koldioxidutsläpp, är förnybart och realiserar avfallshantering."

BioLPG, som produceras och används i Storbritannien, Polen, Spanien och USA idag, förväntas spridas snabbt i Nordamerika och europeiska länder inom en snar framtid. För produktion av BioLPG krävs miljösteg inom områden som spridning av återvinningskultur och hantering av biologiskt avfall.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar