Hyundai delar de första ritningarna av sin Santa Cruz-modell

Hyundai delar de första ritningarna av sin Santa Cruz-modell
Hyundai delar de första ritningarna av sin Santa Cruz-modell

Hyundai delade de första ritningarna av den efterlängtade Santa Cruz-modellen. Med världspremiären den 15 april, med en online-lansering, förväntas bilen vara av intresse för äventyrliga användare. Dessutom kommer Santa Cruz att bryta ny mark inom både SUV-, Crossover- och Pick-up-segmenten genom att erbjuda en helt annan fordonskategori.Santa Cruz har karakteristiskt en väldigt djärv design. Den innehåller också kraftfulla och effektiva drivlinealternativ i denna sofistikerade design. Bilen, som har den senaste tekniska anslutnings- och underhållningsutrustningen, har en hög manövrerbarhet i stads- och markanvändning. Den fyrsitsiga och slutna hyttbilen möter de dagliga behoven hos äventyrsinriktade användare, samtidigt som den kan visa en överlägsen prestanda på terrängytor med sina kraftfulla och effektiva motorer.

Hyundai, som kommer att dela information om Santa Cruz den 15 april, syftar till att nå viktiga försäljningssiffror, särskilt på den amerikanska marknaden. Fyrhjulsdriften Santa Cruz kommer att produceras i sommar i Hyundai-fabriken i Montgomery, Alabama.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar