Domarkommittén och åklagare för att rekrytera 3 funktionshindrade arbetstagare

domare och åklagare
domare och åklagare

Som rengöringsansvarig genom İŞKUR inom ramen för förordningen om undersökning, utnämning och överföring av personalen i domar- och åklagarmyndigheten och förordningen om förfaranden och principer för rekrytering av anställda i offentliga institutioner och organisationer, som ska anställas inom omfattning av arbetslagen nr 4857 inom generalsekretariatet för domare och åklagare. tre) permanenta arbetstagare med funktionsnedsättning kommer att anställas.Kandidater som uppfyller kraven kan skicka in sina ansökningar mellan 12.04.2021-16.04.2021 till İŞKUR Ankara provinsdirektorat personligen eller http://www.iskur.gov.tr De måste göra kl.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

ALLMÄNNA FÖRKLARINGAR 

1. Kandidater som har rätt att utnämnas till de tillkännagivna tjänsterna till följd av sin ansökan kommer att anställas som permanenta arbetstagare inom ramen för bestämmelserna i arbetslagen nr 4857.

2. Från och med den 4/16/04, vilket är ansökningsfristen för de kandidater som ingår i artikel 2021 i förordningen om förfaranden och principer för rekrytering av arbetstagare till offentliga institutioner och organisationer.

a) efter att ha fyllt 18 år,

b) Måste vara under 36 år

c) Att vara en turkisk medborgare, utan att det påverkar bestämmelserna i lag nr 2527,

ç) Att inte berövas offentliga rättigheter,

d) Även om de perioder som anges i artikel 53 i den turkiska strafflagen har gått; Brott mot statens säkerhet, även om ett fängelsestraff eller benådning i ett år eller mer för ett brott begått avsiktligt, brott mot den konstitutionella ordningen och dess funktion, förskingring, utpressning, bestickning, stöld, bedrägeri, bedrägeri, missbruk av förtroende , bedräglig att inte dömas för konkursbrott, rigging av anbudet, rigging av verkställandet av handlingen, tvätt av tillgångar som härrör från brottet eller smugglingen,

e) När det gäller militär status;

  • Att inte ha något att göra med militärtjänst,
  • Att inte ha nått militärtjänstens ålder,
  • Om han har nått militärtjänstens ålder, att ha fullgjort aktiv militärtjänst eller att skjutas upp eller överföras till reservklassen,

f) Att inte ha psykisk sjukdom som kan hindra honom från att utföra sin tjänst kontinuerligt.

3. Förfrågningarna kommer att tillgodoses på Ankara-provinsnivå och ansökningarna från dem som är bosatta i Ankara från och med tillkännagivandedatumet kommer att accepteras.

4. Kandidater får inte ha fått pension, ålders- eller invaliditetspension från någon socialförsäkringsinstitution.

5. Kandidater är skyldiga att intyga sin funktionshinderstatus med en läkarstyrelserapport för funktionshindrade som tagits från auktoriserade hälsoinstitut i enlighet med gällande lagstiftning.

6. Kandidaterna måste ha examen från minst grundskolan och högst gymnasieutbildningen. Ansökningar om sökande med en associerad examen eller högre accepteras inte.

7. "De som har prioritet vid utstationering" som anges i artikel 5 i förordningen om förfaranden och principer för rekrytering av arbetstagare till offentliga institutioner och organisationer utgör inte en rätt till förmån för den sökande som är anställd.

8. Lista över huvudkandidater som är föremål för teckning; Baserat på listan från İ byKUR och inklusive alla sökande som uppfyller kraven i begäran, fyra gånger den tillgängliga personalen; Listan över sökande som har företrädesrätt kommer att bestämmas av parti före notarius, fyra gånger antalet uteslutna anställda, på grundval av alla som omfattas av detta.

9. Lottdragningen kommer att hållas den 27/04/2021 kl 10.00:19 i närvaro av en notarius publicus i konferenslokalen för domare och åklagare. Besökare kommer inte att accepteras inom ramen för Covid-XNUMX-åtgärder.

10. De ursprungliga kandidaterna vars namn bestäms som ett resultat av lotteriet kommer att tas till den muntliga tentamen. Den muntliga provningen kommer att genomföras i enlighet med kandidaternas utbildningsnivå, för att mäta deras kompetens i de uppgifter de kommer att vara skyldiga att utföra, utifrån yrkeskunskap och färdigheter relaterade till det tjänsteområde de söker till.

11. Kandidater som har rätt att gå till den muntliga tentan men inte tar provet på de meddelade tentamenstillfällena anses ha tappat sin rätt att gå till tentan.

12. Alla meddelanden http://www.hsk.gov.tr Det kommer att meddelas på internetadressen. Dessa meddelanden är av typen anmälan och ingen skriftlig anmälan kommer att göras.

13. En två månaders provperiod kommer att tillämpas för utsedd personal och befattningar. Anställningsavtalet kan sägas upp av domar- och åklagarmyndighetens generalsekretariat inom rättegångsperioden utan en anmälningsperiod och utan ersättning.

14. Dagslönen för 2021, som planeras rekryteras till de arbetstagare som har rätt att utses, kommer att betalas ut som 124,02 brutto (hundra tjugofyra lira två kuruş) till de som kommer att vara anställda i rengöringsmedarbetarens position.

Dokument som ska begäras från dem som är berättigade till utnämning

1-Learning certifikat,

2 - Kopia av identitetskort,

3- Brottregister, (från åklagarmyndigheten eller med e-förvaltningslösenord http://www.turkiye.gov.tr. Domstolens avgörande om brottsprotokollet för dem som har ett kriminellt register kommer att begäras från adressen),

4-certifikat för militär status (indikerar demobilisering, uppskjutande eller undantag)

5- Formulär för informationsjobb (med foto)

6- Formulär för säkerhetsutredning och arkivforskning (med foto, fylls i dator).

7- Handikappstatus som ska tas från de fullfjädrade statliga sjukhusen som är anslutna till hälsovårdsministeriet och hälsovårdsrapporten kommer att begäras och indikerar att det inte finns något hinder för att arbeta som arbetare.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar