BorgWarner tillkännager sin färdplan med fokus på elfordon

borgwarner avslöjar sin färdplan med fokus på elfordon
borgwarner avslöjar sin färdplan med fokus på elfordon

BorgWarner, världsledande inom effektiva fordonstekniska lösningar, förklarade hörnstenarna i färdplanen med fokus på elbilar i sina produktions- och marknadsföringsaktiviteter.I detta sammanhang syftar företaget till att öka intäkterna från elfordon till cirka 2030 procent 45 med sin "Charging Forward" -plan. Om detta är grunden för planen; ytterligare utvidga organisationsnätverket med nya investeringar och partnerskap och utveckla ny teknik för elfordon. BorgWarner ordförande och VD Frédéric Lissalde sa ett uttalande om ämnet, ”Det är dags att påskynda vår övergång till elektrifiering eftersom vi planerar att bli mer lönsamma de närmaste 10 åren! Vi har arbetat för att utnyttja denna möjlighet i flera år och vi är övertygade om att vi har den nödvändiga skalan, portföljen, den ekonomiska styrkan och teamet för att lyckas ”.

BorgWarner, som erbjuder innovativa produkter och tjänster till den globala fordonsmarknaden, avslöjade allmänheten sin övergångsplan till elfordon inom sina produktions- och marknadsföringsplaner. Med presentationen av BorgWarner VD och koncernchef Frédéric Lissalde förklarades företagets färdplan och mål i världen av elfordon. I uttalandena inom ramen för "Charging Forward" -planen syftar BorgWarner till att öka intäkterna från elfordon från mindre än 3 procent av företagets totala intäkter till cirka 2030 procent 45. I den riktningen fokuserar man på att utöka produktutbud mot elektriska nyttofordon, ytterligare utöka sitt decentraliserade organisationsnätverk, realisera drag som kommer att ge konkurrensfördelar i övergången till el och erbjuda mer innovativ teknik.

"Vi har tillräckligt med vision och ekonomisk makt för att byta till el!"

Frédéric Lissalde, ordförande och VD för BorgWarner, som utvärderade frågan, uppgav att de strävar efter att växa lönsamt med de investeringar och studier som ska göras i elfordon de närmaste tio åren. ”Vårt företag, som har en lång historia på mer än 10 år; Den har en framgångshistoria byggd på överlägsen produktledarskap, smidighet, en decentraliserad affärsmodell, disciplinerad ekonomisk och operativ ledning. Det är dags att öka vår elektrifiering eftersom vi planerar mer lönsam tillväxt de närmaste tio åren! Vi anser att det är mycket viktigt att våra mål är realistiska, långsiktiga, kortsiktiga och hållbara för möjligheten att byta till el. Vi har arbetat för att utnyttja denna möjlighet i flera år och vi är övertygade om att vi har skalan, portföljen, den ekonomiska styrkan och vårt team för att lyckas. ”

På BorgWarner är alla investeringar för en ren och elektrisk framtid!

BorgWarners investeringar och studier om elfordon; Det går framåt med en vision om en ren och energieffektiv värld, inklusive ett åtagande att vara koldioxidneutralt fram till 2035. BorgWarner, som har förbättrat sina affärsområden avsevärt med de investeringar som gjorts, fortsätter att fokusera på att upprätthålla sitt dubbelsiffriga marginalresultat. I detta sammanhang förväntas det att ett fritt flöde på cirka 2021 miljarder dollar kommer att skapas inom företaget mellan 2025 och 4,5. Med det extra kapital som ska förvärvas, växer denna tillväxt; Det kommer att stärka BorgWarners position i elfordonsvärlden ytterligare genom olika nya fusioner, förvärv och organiska investeringar.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar