3 stora partnerskap bjuder på Mersin Metro Tender

Stort lokalt och utländskt partnerskapsbud för tunnelbaneanbudet i Mersin
Stort lokalt och utländskt partnerskapsbud för tunnelbaneanbudet i Mersin

Mersin Metropolitan kommuns anbud "Mezitli-3 Ocak Light Rail System Metro Line Construction and Electromechanical Systems Supply, Installation and Idrifttagning" hölls i möteshallen för transportavdelningen.

Tre stora inhemska och utländska partnerskap deltog

Tre större partnerskap deltog i anbudet. Doğuş Construction and Trade Inc. och Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. Joint Venture, Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. och Dillingham Construction Int + Kiska-Kom İnş. ve Tic. SOM. Ziver İnşaat Taah. Turism. Paz. Sång. Tic. SOM. drog sig ur anbudet genom att lägga fram ett tackbrev.

I det första steget öppnade anbudskommissionen budkuppen för de tre företagen som deltog i anbudet en efter en och kontrollerade om villkoren i specifikationerna var uppfyllda och om det saknades dokument. Erbjudandet från alla tre företag ansågs giltigt.

För Mersin Metro;

  1. Dillingham Constructıon Int + Kiska-Kom İnş. ve Tic. SOM. Affärspartnerskap 3 miljarder 379 miljoner 404.9 tusen TL
  2. Doğuş Construction and Trade Inc. och Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. Joint Venture 3 miljarder 810 miljoner TL,
  3. Cengiz Construction Industry and Trade Inc. 4 miljarder 122 miljoner 195.4 tusen TL, erbjuds.

Resultaten kommer att meddelas efter att de inlämnade anbuden har granskats av anbudskommissionen.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar