Transport- och infrastrukturministeriet KPSS 2021/4 Placeringsresultat tillkännages

Transport- och infrastrukturministeriets kpss-placeringsresultat tillkännages
Transport- och infrastrukturministeriets kpss-placeringsresultat tillkännages

Resultaten av KPSS 2021/4, som nära berör de kontrakterade personalkandidater som ska utses till ministeriet för transport och infrastruktur, tillkännagavs av ÖSYM. Transport- och infrastrukturministeriets rekryteringspreferenser togs mellan 16 - 23 mars 2021.Tillkännagivande beträffande transport- och infrastrukturministeriets kontraktspositioner enligt KPSS 2021/4 placeringsresultat;

Enligt KPSS 31.03.2021/2021 placeringsresultat som meddelades av ÖSYM onsdagen den 4, har kandidater som har placerats i kontraktspositioner i vårt ministerium, Fredag ​​16 april 2021 genom att utarbeta följande dokument fram till slutet av arbetsdagen, “Ministeriet för transport och infrastruktur, generaldirektoratet för personal, Hakkı Turayliç Caddesi nr: 5 Emek Çankaya / ANKARA”Personligen eller via leverans (APS / Cargo / Mail-ansökningar gjorda av vårt ministerium kommer inte att ansvara för de förseningar som kan uppstå).

KRAVADE DOKUMENT

 1. Ansökningsformulär för utnämning ( http://www.uab.gov.tr kan erhållas från internetadressen eller personaldirektoratet),
 2. Original eller certifierad kopia av examensbevis eller examensbevis (Original eller godkänd kopia av examensbevis för examensbevis på utbildningsinstitutioner utomlands accepterat av rådet för högre utbildning, http://www.turkiye.gov.tr Barcoded examensbevis tryckt genom e-state gate),
 3. KPSS 2021/4 resultat och placeringsdokument, datoriserade med verifieringskod,
 4. Fotokopia av identitetskortet / identitetskortet som innehåller det turkiska identitetsnumret,
 5. För manliga kandidater, statuscertifikat för militärtjänst som utfärdats av auktoriserade militära grenar eller skrivs ut via e-regeringsporten (demobiliseringscertifikat för de kandidater som har avslutat sin militärtjänst),
 6. Ett dokument från åklagarmyndigheten som indikerar att det inte finns någon kriminell handling som tas under de senaste tre månaderna eller ett kriminaltekniskt dokument med streckkod utskrivet genom e-regeringsporten.
 7. 2 passfoton (4,5 × 6 i storlek, tagna under de senaste 6 månaderna i enlighet med bestämmelserna i förordningen om klädsel och klädsel för personal som arbetar i offentliga institutioner och organisationer),
 8. 3628 och deklarationen om varor som ska fyllas i enligt bestämmelserna i förordningen om varedeklaration (vårt ministerium) http://www.uab.gov.tr Den kan erhållas från internetadressen eller från generaldirektoratet för personal, den fylls i båda sidor och läggs i ett förseglat kuvert och TR-numret och namn och efternamn kommer att skrivas på kuvertet
 9. Officiella tjänstemännens etiska kontrakt (hälsovårdsministeriet) http://www.uab.gov.tr kan erhållas från internetadressen eller personaldirektoratet),
 10. Hälsodeklaration (framställning om att det inte finns någon sjukdom eller funktionshinder som kan hindra honom / henne från att utföra sin plikt kontinuerligt under klimatförhållanden, http://www.uab.gov.tr kan erhållas från internetadressen eller personaldirektoratet),
 11. Adressförklaring (hälsovårdsministeriet) http://www.uab.gov.tr kan erhållas från internetadressen eller personaldirektoratet),
 12. Kandidater som har arbetat eller arbetar i offentliga institutioner och organisationer måste ta med ett godkänt servicedokument från sina institutioner (de som arbetat i enlighet med artikel 657 / B i tjänstemannalagen nr 4, med angivande av titel, varaktighet och anledning till lämnar),
 13. Försäkrad serviceförklaring (streckkodsdokument som skrivs ut via e-förvaltningsportalen accepteras)

Kandidater som har placerats i vårt ministerium måste ansöka genom att tillhandahålla ovan nämnda handlingar i sin helhet.

Obs: Sökande som inte uppfyller villkoren för utnämning kommer att förlora alla rättigheter till följd av placering. 

Hur lär jag mig ministeriet för KPSS: s transport?

Kandidater kommer att kunna få utdelningsresultaten av ÖSYM från och med 31 den 2021 mars 09.30.  resultat.osym.gov.tr De kan komma åt dem från internetadressen med sina TR ID-nummer och kandidatlösenord.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar