Subaru stoppar tillfälligt produktionen på grund av kris

Subaru stoppade tillfälligt produktionen på grund av jeepkris
Subaru stoppade tillfälligt produktionen på grund av jeepkris

Den japanbaserade biljätten Subaru stoppade tillfälligt produktionen på grund av chipkrisen i bilindustrin.Med chipkrisen som drabbade världen började företag inom bilindustrin tillkännage att de har avbrutit produktionen. Medan de berömda biljättarna meddelade att de kom ut en efter en och stoppade produktionen, tillsattes Subaru Yajima efter Suzuki Motor.

Suzuki Motor stoppade produktionen

Suzuki Motor meddelade att den stoppade produktionen i två av sina tre fabriker i Japan. Suzuki sa i ett uttalande att det beslutades att stoppa produktionen vid två fabriker på grund av svårigheterna med chiptillförsel.

Inom ramen för det beslut som fattats har produktionen stoppats idag vid två Suzuki-fabriker i Shizuoka-regionen. Medan produktionen vid anläggningen i Sagara helt stoppades stängdes en av de tre produktionslinjerna i Kosai-fabriken. Sagarafabriken producerade Suzukis Swift- och Solio-modeller. Dessutom meddelade några biljättar från Turkiet att de hade stoppat produktionen på grund av det.

Avstängd produktion i Subaru

Enligt nyheterna i Reuters stoppade Subaru Yajima produktionen mellan den 10-27 april på grund av störningarna i leveransen av marker på Yajima-fabriken.

I uttalandet från Subaru tillkännagavs att företaget kommer att fortsätta produktionen på alla produktionslinjer vid den här fabriken den 10 maj, och det uppgavs att det inte finns någon exakt information om hur de finansiella rapporterna kommer att påverkas på grund av avbrottet. .

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar