Smartphone-utgifterna ökade med 50 procent under det senaste året

Smarttelefons utgifter har ökat med hundra procent det senaste året
Smarttelefons utgifter har ökat med hundra procent det senaste året

De ökande kostnaderna för smartphones har också spridit användningen av telefontillbehör, särskilt skyddshöljen.När smartphone-användningen fortsätter att öka över hela världen också i Turkiet. Mobile Communication Tools and Information Technologies Businessmen Association (MOBİSAD) meddelade att totalt 2020 miljoner 10 tusen smarta telefoner såldes 500 och den genomsnittliga betalningen för smartphones ökade med 50% jämfört med föregående år och nådde 3.600 TL. De ökande kostnaderna för smartphones har också spridit användningen av telefontillbehör, särskilt skyddshöljen.

sin bedömning i frågan Deercas Turkey Marketing and Communications Director Özlem Topaloğlu Özdemir "Antalet mobiltelefonanvändare i Turkiet, enligt färsk forskning, ökade de senaste 2 miljoner människor per år och nådde 76,89 miljoner, medan andelen smarta telefonanvändare var 97,2%. Speciellt med pandemin har digitaliseringsvinden ökat behovet av smarta telefoner inom många områden från utbildning till näringsliv. Denna situation riktade användarna till bättre utrustade telefoner med högre segment. Trots fluktuationerna i växelkursen förblev de höga priserna konstanta och de åtgärder som användarna vidtagit för att förhindra skador på enheterna de köper och för att förhindra stora merkostnader som reparationer ökade. Den viktigaste av dessa var användningen av skyddshöljen ”.

Används inte bara för att skydda enheten utan också för att anpassa den

Uzlem Topaloğlu Özdemir, chef för marknadsföring och kommunikation inom deercase, sade att ökningen i efterfrågan på telefonväskor och teknologitillbehör medför olika behov. Detta gör enheterna personliga i användarnas ögon. Som sådan är det enda syftet med telefonöverdrag inte att skydda enheten utan att återspegla användarens stil. Som ett inhemskt e-handelsföretag som designar telefonfodral och teknologitillbehör erbjuder vi tusentals mönster i 6 olika material som färgad silikon, Silvery Watery, Glossy, Transparent, Arty Case, Neon. "Vi möter användarnas önskemål om personliga omslag med foton av sig själva, deras nära och kära eller deras husdjur, med den personliga workshopupplevelsen vi skapar i en virtuell miljö."

“Warner Bros. undertecknat ett tekniskt samarbete med tillbehörssamlingar som aldrig tidigare sett i Turkiet, vi tar "

Som Deercase, Warner Bros., ett av världens ledande filmproduktions- och tv-företag, även känt för sina avancerade licensprogram för konsumentprodukter. Marknads- och kommunikationschef för deercase Özlem Topaloğlu Özdemir sa, ”Warner Bros. har undertecknat ett teknologiskt samarbete med tillbehörssamlingar som aldrig tidigare sett i Turkiet kommer vi att ta. För det första Warner Bros. Vi kommer att träffa användarna med DC Comics-samlingen. Samlingen innehåller ikoniska Justice League-karaktärer från DC Comics-universum; Hjältar som Batman, Superman, Wonder Woman, Flash och Aquaman kommer att presenteras med de mest slående designerna. " sa.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar