Processen med invändningar mot Kanal Istanbul Projektutvecklingsplaner startade

Processen med invändningar mot kanalplanen för istanbulprojekt har startat
Processen med invändningar mot kanalplanen för istanbulprojekt har startat

Kanal Istanbul-planer godkändes av ministeriet för miljö och urbanisering och avbröts. Istanbuliter kommer att kunna använda sin rätt att invända mot planerna fram till den 24 april. Invändning framställningar http://www.kanal.istanbul Tillgänglig från webbplatsen.En ny process har börjat i Kanal Istanbul-projektet, känt som Crazy Project. Miljö- och urbaniseringsministeriet godkände och upphävde planerna i Istanbul och Yenişehir-reservområdet den 25 mars.

Planer som täcker nio distrikt, nämligen Arnavutköy, Başakşehir, Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy, Eyüp, Bağcılar, Esenler och Bayrampaşa, kommer att påverka ett område på 9 90 fotbollsplaner. Kanal Istanbul-projektet, som oåterkalleligt kommer att förstöra befintligt jordbruk, skog, betesområden och vattenresurser, invänds av många forskare.

ÖVERKLAGANDETID TILL 24 APRIL

Istanbuls invånare som vill utöva sin invändningsrätt mot de tillfälliga revisionsplanerna för Kanal Istanbul, ladda ner och underteckna framställningen från www.kanal.istanbul istanbul@csb.gov.tr eller levereras för hand till Istanbul provinsdirektorat för miljö och urbanisering Ataşehir servicebyggnad. Tidsfristen för överklagandet upphör den 24 april 2021.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar