Minister Karaismailoğlu tillkännagav: Kommer bro- och motorvägsavgifter att falla?

Minister karaismailoglu förklarade, kommer bro- och motorvägsavgifterna att minskas
Minister karaismailoglu förklarade, kommer bro- och motorvägsavgifterna att minskas

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu svarade på frågorna från Fulya Öztürk från CNN Türk. Minister Karaismailoğlu, när han påminde att medborgarna reagerar på de orimliga priserna på bro- och vägtullar, sade: ”Detta är faktiskt en ekonomisk modell. Vi tittar på kundnöjdhet ”.Minister Karaismailoğlu påmindes om att medborgarna reagerade på de orimliga priserna på bro- och vägtullar. Karaismailoğlu uppgav att de tyckte att reaktionerna var motiverade och att de diskuterade denna fråga inom sig själva.

Höjdpunkterna i Karaismailoglu uttalanden är följande:

ISTANBUL TRAFIK

”Trafikmodeller diskuteras för att leda till trafiknöd. Det diskuterades 1990. När investeringar gjordes efter 1995 stannade trafiken. Det finns variabla modeller. Det finns arbete att göra i Istanbul. De återstående tunnelbanorna måste vara färdiga, korsningarna måste vara färdiga och signaliseringen måste förbättras. Det aktiva teamet borde arbeta där. Det är nödvändigt att arbeta för att etablera och utveckla infrastrukturen väl.

KANAL ISTANBUL

Det är nödvändigt att utforma behoven under de kommande 100 åren. Handel sker från havet, fartygsvolymerna har ökat avsevärt och fartygs- och hamninvesteringar ökar. Världens nuvarande handelsvolym är 12 miljarder ton. Det ökar. Bosporen klarar inte detta. Det är en vattenväg vi kommer att göra. Det finns inget som stör miljösystemet. Det är ett enormt projekt, förberedelserna fortsätter, vi har tekniskt gjort framsteg. Det finns lagliga regler. Vi arbetar med finansmodellen. År 2021 kommer det att bli viktig utveckling kring Kanal Istanbul.

Vägbronavgifter

Detta är faktiskt en ekonomisk modell. Vi utvärderar lönehöjder. Vi diskuterar dem, vi tittar på kundnöjdhet. Avgifter kan diskuteras, vi följer dem alla. Permanenta och säkra projekt, smarta projekt. "

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar