Det nya stoppet för Cif Temizken Güzel-projektet är Zincirlikuyu

Medan cif var ren var det nya stoppet för det vackra projektet Zincirlikuyu
Medan cif var ren var det nya stoppet för det vackra projektet Zincirlikuyu

IMM-ordförande Ekrem İmamoğlu talade vid det virtuella publicitetsmötet som hölls på grund av att det arrangemangsarbete som utförts i tunnelbanestationen Zincirlikuyu slutförts. Att säga, "Vi vill få alla att känna att alla som bor i denna stad har rätt att tala i den här stadsförvaltningen," sade İmamoğlu. Vi är redo att lyssna, att producera tillsammans och att lyckas tillsammans. Det mest konkreta exemplet på detta är att jag njuter av hans livs nöje och ära med de vackra applikationerna vi delar idag. I den meningen uppmanar jag alla istanbuliter, alla framstående institutioner och organisationer i Istanbul till denna process. Vår 'Istanbul är din' mening är inte bara en mening. "Varje person som bor i Istanbul har ett ansvar", sa han. Zincirlikuyu Metrobus Station, en av de viktigaste punkterna i stadens transportlinje, omorganiserades inom ramen för kampanjen "Cif / Clean While Beautiful" som organiserades genom samarbete mellan IMM och Unilever-företag.Omfattningen av kampanjen "Cif / Beautiful when Clean", organiserad av Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) och Unilever-företaget, utvidgas. Ett nytt projekt lanserades vid tunnelbanestationen Zincirlikuyu, en av de viktigaste punkterna i stadens transportlinje, efter applikationen "skräplock", som placerades vid stranden av Bosporen och Gyllene hornet och vann medborgarnas uppskattning . Den sista punkten nåddes i arbeten som utfördes under namnet "Cif / Clean While Beautiful @ Zincirlikuyu".

İMAMOĞLU OCH YILMAZ SVAR RUTKAYS FRÅGOR

IMM-president Ekrem İmamoğlu deltog i introduktionsmöte online för projektet. Vid det virtuella introduktionsmöte som hölls med presentationen av den berömda skådespelerskan Doğa Rutkay Kamal svarade İmamoğlu och vice presidenten för Unilevers hemvårdskategori Leyal Eskin Yılmaz på frågorna från Kamal. Imamoğlu betonade att fördelarna med samarbetet med Unilever och Cif varumärket är mycket värdefulla för Istanbul, sade Istanbul, ”Istanbul är en stad som har en mycket nära relation till havet. Men tyvärr har vi en brist på att hålla våra hav rena. ”Çöpkaparlar” spelar en viktig roll både när det gäller att städa våra hav och öka medvetenheten. Påminner om att de strävar efter att öka antalet aktiva grönområden som gynnas av allmänheten, sade İmamoğlu: "I detta avseende är vi mycket glada över att ta med våra urbana skogar, livdalar och många nya parker till staden".

"DET VAR BEHOVET FÖR REGLERING I KEDJAN VÄL"

Imamoğlu understryker att fotgängares undergångar i Eminönü och Karaköy har förändrats inom ramen för samarbetet med företaget, "Jag hoppas att vi alltid kommer att skydda detta område på ett så rent, ljust och rymligt sätt med vård av vår människor." Med tanke på att Zincirlikuyu tunnelbanestation också fungerar som ett viktigt centrum i transportlinjen, sade İmamoğlu, ”Det fanns ett behov av en överenskommelse i denna region. Eftersom vårt stopp inte fick mycket solljus på grund av dess läge. Mörket var lite överväldigande, så att säga. Tack vare det arbete som utförts med vår vägledning har det nu förvandlats till ett mer rymligt, bekvämt och ordnat offentligt utrymme. Återigen, tack vare riktningsskyltarna, eliminerades till stor del den förvirring som uppstod under trånga perioder ”.

"DELTAGANDE AV VÅRA MEDBORGARE ÄR MYCKET VÄRDVÄRDT"

Uttryckt sin tacksamhet till Unilever-företaget och dess anställda för deras samarbete och bidrag i staden, sade İmamoğlu:

”Städer är platser som bor nästan 75-80 procent av världens befolkning. 21-talets bostadsyta, städer. Därför pratar vi med de lokala administratörerna om att vi har intervjuat att lokala myndigheter bör ge världen ett bra århundrade med en bra modell. Lokal demokrati är ett riktigt viktigt begrepp. Deltagande, öppenhet och sunt förnuft, medborgarnas och medborgarnas delaktighet i miljöskyddet är mycket värdefulla. Annars är det inte möjligt för någon institution att ensam lösa dessa problem. Det finns städer på 15-20 miljoner i världen. Att lösa dessa problem och skapa ett hållbart stadsliv kan inte vara en borgmästares eller en grupp kommunanställdas jobb. Naturligtvis är vi den institution som kommer att modernisera och dominera processen. Men städer där varje medborgare förvandlas till en ansvarsfull individ kan bara vara lycklig. Vi är fast beslutna att skapa detta. Vi måste skapa en massrörelse i städer där samhället genererar idéer, delar och till och med stärker andan av solidaritet, om staden är hotad, om det finns ett element som skapar skyddsväggen och på sätt och vis kommer att bana väg för staden. "

"ALLA HAR RÄTTEN FÖR EN RÖST I STADSHANTERING"

Att säga, "Vi vill få alla att känna att alla som bor i den här staden har rätt att tala i denna stadsadministration" sa İmamoğlu, "Vi vill att alla ska delta i utformningen av denna stad och mognad i framtiden, så att samhällets ägarstyrka ökar. För honom; Vi är redo att lyssna, att producera tillsammans och att lyckas tillsammans. Det mest konkreta exemplet på detta är att jag njuter av hans livs nöje och ära med de vackra applikationerna vi delar idag. I den bemärkelsen inbjuder jag alla istanbuliter, alla framstående institutioner och organisationer i Istanbul till denna process. Vår 'Istanbul är din' mening är inte bara en mening. Varje person som bor i Istanbul har ett ansvar. Detta arbete med Unilever fick oss att känna detta, sade han.

YILMAZ DELADE DETALJERNA OM VERKARNA

Unilevers biträdande chef för hemvårdskategorin, Yılmaz, presenterade också en kort sammanfattning av det arbete de har gjort i samarbete med IMM. Om att "Zincirlikuyu, som är mötesplatsen för tunnelbuss, tunnelbana och många viktiga busslinjer, är hjärtat i ett stort kollektivtrafiknätverk för Istanbul", delade Yılmaz följande information om arbetena:

”Vi tittade på vad vi kan göra med luftkvaliteten när det gäller passagerare som väntar från stationen, eftersom det finns både bilar och metror. Vi fick väggarna att se rena och välvårdade ut med en väggfärg som rengör luften och sig själv. Du vet, Zincirlikuyu Metrobüs Station är lite mörk på grund av dess läge och arkitektoniska struktur. Det är ett vetenskapligt faktum att naturligt ljus får människor att känna sig lyckligare och mer energiska. Baserat på detta placerade vi naturlig belysning i dagsljus. Eftersom det är anslutningspunkten för många kollektivtrafiklinjer är det dock mycket trångt. Av den anledningen förberedde vi vägskyltar som gör gångtrafiken mer flytande. Vi placerade växter för att stärka den rena utsikten över stationen och för att lägga till naturlighet. Vi siktade på att fortsätta vårt återvinningsarbete som vi startade i den första fasen av vårt projekt genom att placera avfallssorteringslådor. Dessutom visar vi några av de avfall som samlats in av Cif Çöpkapars från Bosporen i speciella lådor här. Vi har också skapat en möjlighet att stärka vårt budskap, vår medvetenhet och medvetenhet om föroreningarna i Bosporen. "

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar