Mecidiyeköy tunnelbanestation stängd på grund av reparationsarbete

Mecidiyekoy tunnelbanestation stängdes på grund av reparationsarbete
Mecidiyekoy tunnelbanestation stängdes på grund av reparationsarbete

Mecidiyeköy-Mahmutbey tunnelbanelinje Mecidiyeköy station stängdes tillfälligt på grund av underhålls- och reparationsarbeten. Under denna period kommer resorna att genomföras mellan Mahmutbey-Nurtepe med normala tariffer och mellan Nurtepe och Çağlayan med 13 minuters mellanrum. Passagerare kommer att ha tillgång till Mecidiyeköy-området med följande alternativ,Transport från Mecidiyeköy-riktning till Mahmutbey-riktning: Du når M4 Nurtepe-stationen med gratis IETT-bussar som avgår från Mecidiyeköy tunnelbanestationsutgång nummer 7 (Cevahir-avfarten) och överför från denna station till M7-linjen.

Transport från Mahmutbey-riktningen till Mecidiyeköy-riktningen: Du kan nå Mecidiyeköy med de kostnadsfria IETT-bussarna som avgår från avfart 7 på M3 Nurtepe-stationen.

Transport till Kağıthane och Çağlayan från Mahmutbey-riktningen: Du kan gå av vid stationen M7 Nurtepe och nå stationerna M7 Kağıthane och Çağlayan med våra pendeltunnelbussar som avgår från andra plattformen.

Transport från Kağıthane och Çağlayan Region till Mahmutbey Riktning:  Från tunnelbanestationerna M7 Kağıthane och Çağlayan kan du gå av vid stationen M13 Nurtepe, där du kan åka med våra tunnelbanestationer som trafikerar med mellanrum på 7 minuter och resa i riktning mot Mahmutbey med våra M7 Mahmutbey-Nurtepe-flyg som avgår från den andra plattformen.

Transport till Metrobus: Du kan gå av vid stationen M7 Nurtepe och gå av vid stationen M7 Çağlayan med våra pendeltunnelbussar som avgår från den andra plattformen, och du kan nå tunnelbanestationen Çağlayan med en kort promenad (~ 500 m.) Härifrån.

Du kan nå tunnelbanestationen Çağlayan med en kort promenad (~ 7 m.) Från stationen M13 Kağıthane med hjälp av våra pendeltunnelbussar som trafikerar med mellanrum på 7 minuter och går av vid M500 Çağlayan-stationen.

Du kan nå Mecidiyeköy med de kostnadsfria IETT-bussarna som avgår från avfart nummer 7 på M3 Nurtepe station, och du kan nå tunnelbanan Mecidiyeköy med en kort promenad (~ 500 m.) Härifrån.

Mecidiyekoy tunnelbanestation stängdes på grund av reparationsarbete

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar