Kocaeli İlimtepe Connection Road Highway Crossing Bridge Construction fortsätter

Byggandet av motorvägsbroen fortsätter i viken
Byggandet av motorvägsbroen fortsätter i viken

Anslutningsvägen İlimtepe, som implementerades av Kocaeli Metropolitan Municipality, fortsätter arbetet på första etappen. Medan den 1 meter långa delen av strömförbättringsarbetena är klar kommer 400 meter strömförbättrings- och passeringskulverter också att göras inom projektets omfattning. Grävningsarbeten utförs för de två fundamentbenen på motorvägsbroen där två grundbetong hälls. Inom ramen för de första fasarbetena på övergångsbroen som ska byggas på fyra fundament totalt förflyttades kraftledningarna från Hürriyet Caddesi på motorvägen och placerades under jord. Trottoarförsämringen orsakad av förflyttningsarbetet på gatan fixades.

BÖRJER FRÅN NEW YALI NÄRHUSMetropolitan kommunen fortsätter att erbjuda många projekt till medborgarnas tjänst för att göra transportnätet i Kocaeli mer bekvämt och smidigt. I detta sammanhang kommer motorvägsbro, 5,2 meter dubbel väg, dricksvatten, avloppsvatten och regnvattenlinjer, strömförbättringsarbeten, trottoar- och parkettarbeten att utföras inom ramen för den första etappen av den 1 kilometer långa vägen med start från Körfez Distrikt Yeni Yalı Mahallesi till İlimtepe District. 1.120 högar har hittills körts för motorvägsbroen med en spännvidd på 128,7 meter.

HIGHWAY CROSSING BRIDGE GÖRS

Inom ramen för İlimtepe-anslutningsvägen första etappen fungerar, kommer en motorvägbro med ett spännvidd på 1 meter att byggas för anslutningen till Çamlıtepe District. Vägen som börjar från Anadolu Döküm Junction kommer att korsas av en motorvägsbro över TEM och kommer att anslutas till Yunus Emre Street. Gatu- och korsningsarrangemang kommer också att göras inom ramen för arbetena.

FRÅN D-100 TILL NORRA MARMARA HIGHWAY

Vägen som börjar från D-100 Yeni Yalı Mahallesi kommer att passera genom stadsdelarna Çamlıtepe och Yavuz Sultan Selim. Efter avslutad nästa etapp av fyrfältsvägen som ger en nord-sydlig förbindelse mellan D-100 Highway och İlimtepe Houses, syftar den till att säkerställa anslutningen av Sevindikli-avfarten från norra Marmara-motorvägen med D -100 motorväg.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar