Tünektepes linbana är i drift igen måndagen den 5 april

Kabelbanan Tunektepe öppnar sina dörrar för besökare i april
Kabelbanan Tunektepe öppnar sina dörrar för besökare i april

Antalya Metropolitan kommun Tünektepes linbana och sociala anläggningar, som har varit stängda ett tag på grund av underhållsarbeten, är tillbaka i drift från och med måndagen den 5 april.Erbjuder besökarna en unik utsikt över Antalya, Tünektepes linbana och sociala anläggningar avbröts den 18 januari 2021 på grund av årligt underhåll. Omfattande underhålls- och reparationsarbeten har slutförts i Tünektepes linbana och sociala anläggningar för att ge besökarna mer bekväm och säker service.

PÅ SERVICE VARJE DAG, VECKA

Anläggningen, som kommer att börja fungera igen inom ramen för pandemiska regler från och med måndagen den 5 april, kommer att fortsätta att samla medborgare och besökare till staden med den unika utsikten över Antalya. Tünektepes linbana och sociala anläggningar kommer att vara öppna varje vardag mellan 10.00:18.00 och XNUMX:XNUMX. Anläggningen kommer att vara stängd på lördagar och söndagar när utegångsförbud tillämpas.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar