Skyldigheten att komma till stadens centrum för att få ett Izmirim-kort är klar

Izmirs skyldighet att komma till stadens centrum för att få ett kort är över.
Izmirs skyldighet att komma till stadens centrum för att få ett kort är över.

İzmir Metropolitan Municipality ESHOT General Directorate har fullgjort skyldigheten för invånare i angränsande distrikt att komma till stadens centrum för att få ett personligt İzmirim-kort. İzmirim Card Mobile Service Vehicle, som kommer att tjäna studenter, lärare, 60 år, över 65, funktionshindrade, veteraner och släktingar till martyrer, kommer att tas i bruk från och med den 12 april.Izmir Metropolitan Municipality ESHOT General Directorate har tagit i bruk mobiltjänstfordonet efter att fem nya personliga kortapplikationscenter öppnats i olika delar av staden. Tack vare fordonet inbyggt i ESHOT-verkstäder behöver invånare i icke-storstadsområden inte komma till stadens centrum för att få ett kort. Student, lärare, 60 år, över 65 år, funktionshindrade, veteraner och släktingar till Izmirim-kort kommer att utfärdas inom fem minuter.

Det första stoppet är Aliağa

İzmirim Kart Mobile Service Vehicle startar från och med den 12 april och dess första stopp är Aliağa. Senare kommer mobiltjänstfordonet att tjäna i distrikten Menemen, Torbalı och Mendereste att tjäna i sommarresorter på sommaren. Fordonets arbetsschema och poängen kommer att meddelas regelbundet på ESHOTs generaldirektorats sociala mediekonton.

Servicepunkten ökade till 7

ESHOT har utökat sin personaliserade Izmirim-korttjänst, som den tidigare endast tillhandahöll i Card Center i Konak och i kortenheten under Konak Floor Parking, med fem nya enheter öppnade i olika delar av staden under det senaste året. Nya enheter; Den trafikerar vid Bostanlıs färjeterminal, F.Altay Transfer Center, Bornova Metro Transfer Station, Hilal Transfer Center och Üçyol Metro Station. Lokala serviceenheter i de omgivande distrikten, anslutna till Izmir Metropolitan Municipality, fortsätter att ta emot personliga Izmirim-kortansökningar från medborgarna.

Vad krävs för ansökan?

I enheterna; Studenter, lärare, 60 år, över 65 år, funktionshindrade, veteraner och martyrrelaterade İzmirim-kort ges. Identitet och ett biometriskt foto räcker för applikationen. De som vill få ett funktionshindrat Izmirim-kort måste skicka in en godkänd kopia av hälsokommitténs rapport som visar att de är 40 procent eller mer funktionshindrade. Medborgare över 65 år, funktionshindrade, veteraner och släktingar till martyrer kan få sina Izmirim-kort gratis.

HES-kod måste definieras

I enlighet med cirkuläret som utfärdats av inrikesministeriet inom ramen för ansträngningarna för att bekämpa pandemin, kan kollektivtrafikfordon endast ombordstiga Izmirim Cards vars HES-kod är definierad. Medborgare som får nya kort kan ange sina HES-koder på sina Izmirim-kort genom att logga in på webbplatsen hes.eshot.gov.tr. Anställda som arbetar i Izmirim-kortenheter kan också definiera HES-koden vid behov.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar