Hundratusentals olagliga kommersiella varor beslagtagna i Kocaeli Port

Hundratusentals kommersiella varor fångades i hamnen i Kocaeli
Hundratusentals kommersiella varor fångades i hamnen i Kocaeli

I operationen utförd av tullhanteringsgrupperna vid handelsministeriet vid en hamn i Kocaeli beslagtogs cirka 300 tusen kommersiella varor till ett värde av 15 miljoner lira i en misstänkt container.Som ett resultat av dataanalys som utfördes av generaldirektoratet för tullverk, ansågs en container som fördes från Kina till en hamn i Kocaeli vara riskabel. Kocaelis tullverk, smuggling och underrättelsetjänst instruerades att kontrollera överensstämmelsen för produkterna i den nämnda behållaren till deklarationen. Lagen kopplade till direktoratet gick till hamnen där den misstänkta containern var placerad och röntgen skannade containern.

Som ett resultat av screening bestämdes det att öppna och söka i containern för att hitta misstänkt densitet. I de sökningar som utfördes av tullverkets lag beslagtagits 96 tusen tång, 22 tusen kakformar, 81 tusen silar och 95 tusen elektriska mjölkslagare som inte ingick i importdeklarationen.

Även om det fastställdes att tullvärdet för de produkter som beslagtagits till följd av operationen var 15 miljoner turkiska lira, inleddes en utredning mot de ansvariga.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar