Ministeriet för nationellt försvar för att rekrytera 200 kontrakterad personal

Nationella försvarsdepartementet
Nationella försvarsdepartementet

Ministeriet för nationellt försvar (MSB) har publicerat 200 tillkännagivanden om personalrekrytering. I det publicerade MSB-meddelandet om personalrekrytering tillkännagavs det att rekrytering kommer att göras bland gymnasie-, kandidatexamen- och grundutbildade. Det uppgavs att även om poängtypen KPSS P94 söks för kandidaterna vid inköp kommer köp att göras från olika enheter i 5 städer.EXAMPANSÖKNING

Ansökningar kommer att göras online mellan 01.04.2021 - 21.04.2021 via personeltemin.msb.gov.tr.

OBS: Annat än det offentliga nätverksmiljön (Internet), framställningar, brev, post, etc. Föransökningar som ska göras med metoder accepteras inte, dessa framställningar kommer inte att besvaras och inga åtgärder kommer att vidtas.

Kandidater dirigeras till skärmen "Gör inställningar" med hjälp av applikationsguiden efter att de har kommit in på personneltemin.msb.gov.tr-webbplatsen och öppnat applikationsskärmen med sitt lösenord för e-förvaltning, och de kan välja här genom att klicka på det aktuella köpet. Efter att ha slutfört urvalsprocessen kan de kontrollera sina sparade inställningar genom att klicka på knappen "Visa mina inställningar".

I VILKA PROVINSER KÖPER?

Provinser som skulle köpas listades som Istanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir och Yalova. Du hittar detaljerad information om KPSS-kontrakterad personalrekrytering för olika positioner i guiden nedan.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar