Anbudsinfordran för byggnad av parkeringshus i flera våningar hölls

Dilovasi-byggnadsanbudet för flera våningar hölls
Dilovasi-byggnadsanbudet för flera våningar hölls

Kocaeli Metropolitan Municipality, som underlättar livet för medborgare som bor i Kocaeli med de projekt den har genomfört, fortsätter sina investeringar i Dilovası-distriktet. I detta sammanhang hölls ett anbud för byggandet av "Dilovası Multi-Storey Parking Lot and Indoor Market Place", ett av distriktets viktigaste behov. Det första steget togs med anbudet för projektet, som kommer att pågå 390 dagar efter platsleverans. 

CIRKLIGA KOSTNADER 16 MILJON 656 TUSEN TL, 15 FÖRETAG HAR ERBJUDNA

13 företag lämnade in bud till anbudet i Kocaeli Metropolitan Municipality Main Service Building för projektet, vars ungefärliga kostnad är 656 miljoner 15 tusen TL. Det högsta budet för anbudet gavs av Tim Peyzaj Construction med 16 miljoner 650 tusen TL, medan det lägsta budet lämnades in av Dahi Proje Yapı med 8 miljoner 523 tusen TL.

 

FÖRETAG ERBJUDANDE
BYGGSPROJEKT 8 MILJON 523 TUSEN TL
EMİNOĞULLARI GRUPPEKONSTRUKTION 8 MILJON 612 TUSEN TL
İHSAN BEYAZİT, FİBEY İNŞAAT 9 MILJON 981 TUSEN TL
ZAFER KARABACAK 10 MILJON 441 TUSEN TL
KONTRAKT MED KRAFTFÖRETAG 10 MILJON 978 TUSEN TL
NRSE-KONSTRUKTION 11 MILJON 52 TUSEN TL
GÜNKER-KONSTRUKTION 11 MILJON 300 TUSEN TL
MURAT CENGİZ KANSOY, YAZICIOĞLU-KONSTRUKTION 11 MILJON 543 TUSEN TL
EMAY-ARKITEKTUR 11 MILJON 580 TUSEN TL
HORRIBEL STRUKTUR 11 MILJON 935 TUSEN TL
AYYILDIZ REAL ESTATE CONSTRUCTION 12 MILJON 765 TUSEN TL
ATLASBK-KONSTRUKTION 13 MILJON 132 TUSEN TL
ULTRA INDUSTRIBYGNING, ERG YAPI-KONSTRUKTION 13 MILJON 840 TUSEN TL
HAKAN ŞENTÜRK 15 MILJON 879 TUSEN TL
TIM LANDSCAPE CONSTRUCTION 16 MILJON 650 TUSEN TL

KOMMANDE FÖR 4-LAGER PÅ REPUBLIKEN

Parkeringshus och marknadsplats med flera våningar, en av de viktigaste behoven i Dilovasi-distriktet, kommer att byggas av Kocaeli Metropolitan Municipality i Cumhuriyet Quarter med fyra våningar. Tomtområdet för projektet, som kommer att byggas vid en punkt nära Çardaktepe-moskén, har fastställts till 4 3 33 kvadratmeter, medan den totala konstruktionsarean har bestämts till 7 398 XNUMX kvadratmeter.

 

6 DAGAR ANVÄNDS VECKAPARKERING I EN DAG SÖNDAG

Den moderna byggnad som ska byggas inom ramen för projektet, vilket kommer att ge mervärde till distriktet, kommer att tjäna medborgarna som en parkeringsplats 6 dagar i veckan och en marknadsplats i 1 dag. Inom ramen för planeringen kommer byggnaden att byggas i fyra våningar, inklusive bottenvåningen, 1: a källarvåningen, 2: a källarvåningen och 3: e källarvåningen. Inom ramen för projektet kommer det att finnas en 57-bilparkering och en marknadsplats på bottenvåningen och en 1-bilparkering och en marknadsplats på första källarvåningen. Det kommer att finnas en parkeringsplats för 53 fordon på 2: a källarvåningen och polis- och chefsrum, ett bönrum för män och kvinnor, ett elrum, en toalett och en parkeringsplats för 38 fordon i 3: e källaren.

 

ETT VIKTIGT BEHOV AV Distriktet kommer att tillgodoses

Den största marknaden i Dilovası-distriktet är etablerad på İbn-i Sina Street i Cumhuriyet District. Samtidigt orsakade marknaden på Ibn-i Sina Street, en av distriktets mest trafikerade gator, trafiktätheten i distriktets centrum. Parkeringshuset med flera våningar och den täckta marknadsplatsen, som kommer att genomföras av Metropolitan Municipality, kommer också att underlätta distriktets trafik med sin mer moderna och ordnade form. Med projektet kommer både parkeringsplatsen och marknadsbehovet för medborgarna som bor i distriktet att tillgodoses.

 

 

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar