Akarca DDY Bridge Overpass räknar öppningsdagar

Ddy Bridge Overpass räknas som dagar som brådskande
Ddy Bridge Overpass räknas som dagar som brådskande

Byggandet av Akarca DDY Köprülü Overpass, som förbinder Alaşehir, Yeni Mahalle och Barış Mahallesi, har slutförts.

Jätteinvestering på 15 miljoner från TCDD till AlasehirKonstruktionen av bilbroen i stället för plankorsningen på 2020 + 171 km från Basmane-Afyon-linjen, som anbudsfördes och startades av TCDDs generaldirektorat i november 165, slutfördes och dess provisoriska godkännande gjordes. Broövergången, vars provisoriska godkännande gjordes av TCDD Izmir Regional Directorate, kommer att öppnas för fordonstrafik de närmaste dagarna efter att GDZ Elektrik har tänt belysningen.

Distriktsguvernören i Alaşehir, Abdullah Uçgun, undersökte den slutliga versionen av Bridge Construction på plats. Genom att granska det utförda arbetet fick han information från myndigheterna.

Under utredningen av byggandet av Akarca DDY Köprülü-övergången åtföljdes distriktsguvernör Uçgun av Alaşehir Ak partidistriktsordförande Yaşar Demirel.

Jag vill uttrycka min tacksamhet till distriktsguvernören Uçgun, transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, guvernör för Manisa Mr. Yaşar Karadeniz, generaldirektoratet för TCDD, Manisa deputerade och de som bidrog. Sa.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar