Cykelentusiaster träffas på Istanbul Mountain Bike Night Race

Cykelentusiaster träffas vid midnatt Istanbul mountainbike
Cykelentusiaster träffas vid midnatt Istanbul mountainbike

Cykelentusiaster samlas vid Istanbul Mountain Bike Night Race. Ansökningarna för loppet, där Florya Atatürk Forest kommer att vara värd för tävlingen för idrottare från 17 år och äldre, slutar i morgon kväll.Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), som startade idrottsorganisationerna 2021 med N Kolay Istanbul Half Marathon, som hölls förra veckan och var värd för världsrekordet, fortsätter att organisera nya idrottsorganisationer som kommer att agera i staden. Cykelentusiaster samlas vid evenemanget som hålls lördag den 10 april.

REKORDS SLUT PÅ APRIL 8

Istanbul Mountain Bike Night Race är organiserat för att göra mountainbike-tävlingar traditionella och för att öka antalet idrottare inom detta område. Registreringarna av loppet, som ingår i IMM: s idrottsorganisation för IMM: s ungdoms- och idrottsdirektorat för år 2021 och anordnas av SPOR ISTANBUL, fortsätter till kl. 8 på natten den 23 april på event.spor.istanbul.

Evenemanget som kommer att hållas i Florya Atatürk Forest kommer att hållas med en begränsad kvot på 250 personer. Loppet kommer att hållas i kategorierna unga kvinnor, elitkvinnor, mästarkvinnor, mästare 30 män, mästare 40 män och 50+ män, junior män och elit män.

PROFESSIONELLA OCH AMATURCYKLAR DELAR

Loppet, som arrangeras med slogan "Darkness Can't Stop You, Ride Into the Night" och kommer att hållas på medelvårighetsnivå, kommer att vara öppet för professionella och amatörcykelidrottare. Före loppet kommer idrottarna, som får en två timmars period att bekanta sig och värma upp banan, cykla på 3,5 kilometer spår i turer som varierar mellan 3 och 8 beroende på deras kategorier. Medaljer kommer att ges till alla idrottare i slutet av loppet. De vinnande idrottarna får prispengarna och cupen.

ATLETER UTANFÖR STADEN KAN OCH TÄVLA

Deltagande med andra typer av cyklar accepteras inte i loppet där det är obligatoriskt att använda en mountainbike (MTB) med minst 26 tum fälg. Det kommer dock att vara obligatoriskt för alla tävlande att bära hjälmar och ha fram- och bakljus under racing eller träning. De med ofullständig utrustning kan inte tävla. Det kommer att räcka för de idrottare som deltar i loppet utanför staden att få "konvoj" från provinsdirektoratet för ungdom och sport i provinsen de befinner sig i, så att de inte har problem med transporten.

HÄNDELSEN ORGANISERAS MED UTBUDSÅTGÄRDER

Åskådare och gäster kommer inte att accepteras till loppet, som kommer att hållas under Covid-19-åtgärder. Matkonsumtion kommer inte att ske. Omfattande desinfektions- och rengöringsarbete kommer att utföras före, under och efter tävlingen i det aktivitetsområde där sociala avståndsregler kommer att tillämpas. Före loppet, där allas temperatur kommer att mätas, kommer alkoholbaserad handgel och hygienprodukter att finnas tillgängliga i olika delar av området.

Idrottare som är registrerade i organisationen kommer att kunna köpa sina tävlingssatser (cykelnummer, klipp och t-shirt) vid SPOR ISTANBULs generaldirektorat fredagen den 9 april mellan 10.00 - 17.00. Reglerna och all information om loppet kan nås på spor.istanbul.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar