7 spel utvecklade av Near East University-studenter finns i Google Play Store

Spelet som utvecklats av ydu-studenter är online i Google Play Store
Spelet som utvecklats av ydu-studenter är online i Google Play Store

7 spel som utvecklats av Near East University Faculty of Communication Visual Communication Design studenter som det sista examensprojektet för kursen 'Digital Game Design' har publicerats i Google Play Store. Spel som kan laddas ner i 176 länder i världen väntar på spelälskares uppmärksamhet.Tvådimensionella mobilspel utvecklade av studenterna Ahmed Summakieh, Hasan Aktuğralı och Yaren Esendağlı, visuella kommunikationsdesignstudenter, inom ramen för kursen Digital Game Design som genomfördes under höstterminen 2020-2021, slutfördes och presenterades för användare i Google Play Butik. .

Alla stadier av utvecklade spel från gränssnittsdesign till release gjordes av studenter
Alla steg i de spel som utvecklats, från gränssnittsdesign till publicering, utfördes av studenterna. Medan eleverna designade alla visuella objekt från spel från karaktärsdesign till deras bakgrund, hinder och fiendens objekt genom Adobe Photoshop och Adobe Illustrator-programvara, gjorde de sina gränssnittsdesigner spelbara genom att lägga till funktionalitet i Buildbox-spelmotorn. Gränssnittsspråket för spelen, som finns i 176 länder, förbereddes på engelska för att nå alla globalt.

Gratis att ladda ner roliga spel från Google Play Store

Spelet "Rengo Vertical Adventure", utvecklat av Ahmed Summakieh, en av studenterna vid Near East University, syftar till att låta karaktären Rengo klättra till de övre våningarna utan hinder. Ett annat pjäs av Summakieh, "Trenko Panda Adventure", handlar om överlevnadshistorien om en panda som springer iväg från jägaren i skogen.

I spelet "Bubble Wall Jump" utvecklat av Yaren Esendağlı syftar det till Bubble-karaktären att hoppa från vägg till vägg och fly från hinder som kaktus, flamma och spindel och nå högsta poäng. "Monster Truck Endless Racing", ett annat spel utvecklat av Yaren Esendağlı, och "Extreme Bike Race" utvecklat av Hasan Aktuğralı, finns i racingkategorin. Lastbils- och motorcykelsimuleringsspel från duon syftar till att genomföra banan utan att fastna i hinder.

Förutom de spel som utvecklats individuellt, utvecklade "Dark Forest" av föreläsaren Fuat Boğaç Evren tillsammans med Ahmed Summakieh, Emre Ergin, Ergim Gürsel, Hasan Aktuğralı, Hasan Gürsel, Nezihe Alacan, Nihat Burak İşleyen och Yaren Esendağlı och The games called "Crazy Owl" publicerades också i Google Play Store. Medan Dark Forest handlar om flykt från en fånge som heter Treezy från fängelset och kampen för att lämna en mörk skog, spelas Crazy Owl också överlevnadsäventyret för en uggla som kämpar för att överleva bland de höga byggnaderna i staden på natten.

Fuat Boğaç Evren: Institutionen för visuell kommunikation vid Near East University fortsätter att utbilda studenter som är välutrustade i digital speldesign.

Fuat Boğaç Evren sa att Digital Game Design ingick i läroplanen för Visual Communication Design Department för höstterminen 2018-2019 som en obligatorisk kurs, och betonade Fuat Boğaç Evren att Near East University utbildar studenter som är kompetenta inom speldesign och spelutveckling. . Evren uppgav att de syftar till att föra elevernas designfärdigheter till digitala kanaler mer och att kliva in på den globala spelmarknaden genom att utveckla mobilspel, att Near East University kommer att fortsätta att stödja sina studenter i linje med detta syfte.

Du kan ladda ner Rengo Vertical Adventure Game, Trenko Panda Adventure, Bubble Wall Jump, Monster Truck Endless Racing, Extreme Bike Race, Dark Forest och Crazy Owl-spel som utvecklats av studenter i Near East University i Google Play Store.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar