19-veckors fullständig stängning är ett måste för att undertrycka Covid-4-utbrottet

Veckovis fullständig stängning krävs för att undertrycka kovidepidemin
Veckovis fullständig stängning krävs för att undertrycka kovidepidemin

Izmir Metropolitan kommuns vetenskapliga kommitté delade sina förslag för att undertrycka epidemin genom att göra ett uttalande om COVID-19 global epidemi, vilket ökade dess inverkan efter "kontrollerad normalisering".Uttalandet från den vetenskapliga kommittén är följande:

”Under den globala epidemin COVID-19 blev vårt land det första landet med flest fall i Europa och det fjärde i världen på grund av det högsta antalet fall och dödsfall som meddelats innan det nådde toppen av den tredje toppen av den första Vinka.
Ökningen av överföringshastigheten för varianter av viruset (nya mutationer) orsakar en ökning av antalet fall och spridningen av sjukdomen i samhället på ett okontrollerat sätt.

Den viktigaste orsaken till varianter är att viruset cirkulerar mellan människor. Ju lägre spridningen av infektioner i samhället är, desto mindre är det troligt att varianter sprids, så det är viktigt att förhindra varje COVID-19-fenomen. Förutom åtgärder mot "vaccination" och "inneslutning" är "aktiv övervakning" de mest effektiva åtgärderna mot variantviruset.

Åtgärderna för att undertrycka den globala epidemin COVID-19 bör vidtas snabbt, praxis i de länder som lyckades bör följas och relevanta yrkesorganisationer, expertorganisationer etc. Samarbete bör göras med institutioner och alla delar av samhället, och alla bör säkerställas att delta i processen.

Våra rekommendationer för att undertrycka COVID-19 Global Pandemic:

• 4 veckors fullständig avstängning

 • Full stängning bör ges genom att ge alla anställda som arbetar inom det informella och informella området full lön, och minimilön till arbetslösa.
 • Produktionen bör stoppas, alla arbetsplatser bör stängas utom i områden som är nödvändiga för att bo.
 • Inträdes- och utgångsrestriktioner bör införas för provinser med hög och mycket hög risk, särskilt transporten mellan provinserna där varianter är vanliga bör begränsas och strikt uppföljning bör säkerställas.
 • Åtgärder bör vidtas för att förhindra att smittade människor kommer in i landet:
  • Högriskländer och / eller regioner bör identifieras, uppdateras och poster från dessa regioner bör stoppas helt ett tag,
  • Ett negativt testresultatdokument måste sökas för inresa från alla länder eller testet måste göras vid ingången.
  • Inträde från länder där varianter är vanliga bör kräva test före inträde, test efter inträde, karantän och post karantän.
 • I provinser med hög och mycket hög risk bör mer än 6 personer inte få träffas i andra slutna områden än obligatoriska affärsgrenar, särskilt i hälsoinstitutioner,
 • Reglerna bör tillämpas lika på alla och privilegier ska inte definieras.

• Vanliga och flera tester

 • Primärvårdstjänsterna bör stärkas för att fånga och isolera patienter utan symtom,
 • För att nå testet bör villkoret för "klagomål" tas bort,
 • Som före den 13 november 2020 bör prover tas från hem, skolor och arbetsplatser där fall upptäcktes och eventuella källor och positiva kontakter bör hittas och de bör isoleras under lämpliga perioder.
 • Antalet dagliga tester bör ökas till mer än 300.000 XNUMX, och pålitliga system som är lämpliga för ett stort antal tester bör tillhandahållas för detta,
 • Andra testområden än sjukhus bör inrättas i provinser med hög och mycket hög risk,
 • Testkonstruktioner som möjliggör snabb skanning och identifiering av kända varianter bör göras tillämpliga i auktoriserade laboratorier.
 • Mutationstester bör väljas utifrån patienternas kliniska information och kontamineringskontakthistorik, och resultaten bör undersökas,
 • För att spåra nya muterade virus som kan förekomma i vårt land bör nationella laboratorienätverk för fullständig genomanalys av virus inrättas.

• Snabb massvaccinering

 • Även om det är känt att vaccinet, som är den mest positiva utvecklingen av den globala epidemiprocessen som orsakade miljontals människors död, förlorade arbetstillfällen och inkomst och förlust av miljarder barn i mer än ett år, kommer båda att sluta epidemin och minska allvarliga sjukdomar och dödsfall, bör det säkerställas att säkra och effektiva vacciner snabbt appliceras på alla samhällssegment,
 • Vaccination bör göras tillgänglig för aktiva anställda så snart som möjligt,
 • Kampanjer som "Vaccinet är säkert", "Vaccinet skyddar", "Epidemin kommer att sluta med vaccinet" bör göras och samhället bör riktas mot vaccinet, vilket bryter de fördomar som utvecklats mot vaccinet, säkerställer att vaccinet är säkert och skyddande och förklarar dess biverkningar.

• Myndighetens överföring av information till samhället

 • Tillgång till data under COVID-19-pandemin bör ges utan begränsningar.
 • Information om processen bör delas tydligt och tydligt på ett sätt som alla delar av samhället kan förstå,
 • Vikten av att folkhälsoåtgärder följs bör betonas:

Korrekt användning av masker, fysiskt avstånd, efterlevnad av rengöringsregler, att inte stanna hemma i mer än 15 minuter i trånga och stängda områden, stanna hemma så mycket som möjligt, fördröja onödiga resor, minimera sociala relationer, ventilation av inomhusmiljöer, säkerställa absolut överensstämmelse med de rekommenderade isolerings- och karantentiderna etc.

I de åtgärder som ska vidtas för att undertrycka den globala epidemin COVID-19;
• "Att bygga en rättvisare och hälsosammare värld"
 dess syfte bör följas,
Varje person i Izmir;

 • Tillgång till säker mat och rent vatten
 • Hälsosamma levnadsförhållanden
 • Tillgång till vård
 • Rätt att ha adekvat utbildning,
 • Tillräckliga inkomster för att tillgodose grundläggande behov, jobbskydd, arbetsplatshyra, räkningsbetalningar etc., utan att lämnas i "Jag borde arbeta för att inte svälta" eller "Jag borde inte arbeta för att undvika sjukdom". Ansträngningar för att övervinna affärsproblem bör stödjas,
 • Även om det är känt att det högsta antalet dödsfall är bland hälso- och supporttjänstemän, bör grupper som har problem med tillgång till personlig skyddsutrustning och fortbildning definitivt stödjas.

• Effektiv och vetenskaplig hantering av den globala epidemiprocessen bör säkerställas med deltagande av alla samhällssegment i de beslut som fattas och genomförs med bidrag från organisationer som arbets- och yrkesorganisationer, specialföreningar, icke-statliga organisationer, patienträttsföreningar, i samarbete med vårdpersonal och institutioner i samhället och med deltagande från det lokala till centrumet.
• 'Vidta personliga skyddsåtgärder (mask, avstånd, rengöring), undvik nära kontakt med människor, stanna i stängda, ej ventilerade miljöer, även om du är vaccinerad eller har sjukdomen. FRIVILLIG KARANTÄN tillämpa 'etc. Allmänheten bör påminnas om sitt bidrag när det gäller att övervinna denna process med kampanjer.
Dessa åtgärder som ska vidtas för att uppnå vårt mål "Friska individer, Friska Izmir, Friska världen" kommer att göra det möjligt för oss att övervinna den globala epidemin. " Izmir Metropolitan kommuns vetenskapliga kommitté

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar