1.6 miljarder TL garanti betalning för Osmangazi Bridge

Miljard TL garanterar betalning för osmangazi bridge
Miljard TL garanterar betalning för osmangazi bridge

2020 miljarder lira betalades till Osmangazi-bron och Gebze-Orhangazi-Izmir-motorvägen inom ramen för "garantin" för andra halvåret 1 (31 juli-1.6 december). Källor nära operatören Otoyol Yatırım AŞ sa att betalningen gjordes under den senaste veckan. Över 2020 miljarder TL-garantibetalningar gjordes till Osmangazi Bridge och Gebze-Orhangazi-İzmir Motorway för 3.3. Nästa är motorvägarna Kuzey Cevre och Ankara-Niğde.Enligt nyheten om Olcay Aydilek från Habertürk; "Kalkon; Yavuz Sultan Selim Bridge och Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge och Gebze-Orhangazi-İzmir Highway, Eurasia Tunnel, Ankara-Niğde Highway, Eurasia Tunnel, Aydın-Denizli Highway, 1915 Çanakkale Bridge och Motorway projects by build-operation-transfer (BOT) metod byggd.

Staten garanterade fordonspassage för dessa projekt, vars konstruktion och drift utfördes av den privata sektorn. Avgifter för fordonstransitering bestämdes i utländsk valuta. De första konstruktionerna garanterades i dollar och de sista i euro. Om bilpasset ligger under garantigränsen betalar staten skillnaden. Detta kallas "bilpassgarantibetalning".

ANDRA BETALNINGEN TILL OSMANGAZİ FÖR 2020

Garantibetalningar görs till Yavuz Sultan Selim Bridge och Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge och Gebze-Orhangazi-Izmir Highway i 6-månadersperioder. (Ett sådant beslut fattades efter valutaskocken 2018. Tidigare gjordes betalningar årligen.)

I detta sammanhang gjordes 2020 miljard 29 miljoner TL-garantiutbetalning till Otoyol Yatırım AŞ, som driver Osmangazi Bridge och Gebze-Orhangazi-Izmir Highway, tisdagen den 1 september under första halvåret 750.

En garantiutbetalning på 2020 miljarder TL gjordes till företaget under andra halvåret 1.6. Källor nära det operativa företaget sa att betalningen gjordes förra veckan. Således översteg beloppet till Osmangazi Bridge och Gebze-Orhangazi-İzmir Motorway för 2020 3.3 miljarder TL.

NYA BETALNINGAR HÄR

Nästa är den norra ringmotorvägen och motorvägen Ankara-Niğde. Ankara-Niğde är en 330 kilometer lång motorväg. Motorvägen förbinder Ankara och Niğde och därför provinserna Kırşehir, Nevşehir, Aksaray och Niğde.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar