General Manager besökte Pezük Ankara Railway Factory

Hasan Pezuk, chef för tcdd-transport, fortsätter sina arbetsplatsbesök hos ankara regionchef
Hasan Pezuk, chef för tcdd-transport, fortsätter sina arbetsplatsbesök hos ankara regionchef

TCDD Transport General Manager Hasan Pezük inledde den här veckan med ett besök i Ankara Regional Directorate och Ankara Railway Factory efter att ha besökt Afyonkarahisar Regional Directorate förra veckan. General Manager Hasan Pezük gjorde sina arbetsplatsbesök tillsammans med biträdande generaldirektör Erol Arıkan, Ankara Regional Vice Director A. Regionaleref Uğurlu och relevant avdelningschef och vice ordförande, och träffade också de anställda.Pezük, chefen, besökte Ankara Railway Factory, där underhåll, reparation och revision av lok utfördes och undersökte moderniseringsarbetet på fabriken. Pezük uttryckte sin tillfredsställelse med de renoveringsarbeten som han har genomgått inom alla områden, från belysningssystemen till utsidan, från golvet till taket och gemensamma utrymmen. av vår personal. Som en institution som värdesätter människor är det en av våra viktigaste uppgifter att tillfredsställa vår personal. " sa.

Pezük, som undersökte fabriksarbetena på platsen och besökte personalen på deras arbetsplatser, besökte också Marşandiz Logistics Directorate, Loko-Maintenance Service Directorate och Wagon Workshop anknutna till Ankara Regional Directorate.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

1 Kommentar

  1. ankara järnvägsfabrik bör anslutas direkt till erol arkan.

Yorumlar