Var är Golden Horn Bridge? Golden Horn Bridge History

var är mynningen bron
var är mynningen bron

Det är en av broarna på Golden Horn i Istanbul. Det ligger mellan Ayvansaray och Halıcıoğlu.1971 kom man överens om byggandet av Bosporen-bron, ringvägen och den tredje bron till Golden Horn. Denna bro, som ger passering av ringvägarna till Bosporenbron till Golden Horn, byggdes på ben. Att göra Republiken Turkiet till generaldirektorat för motorvägar, Ishikawajima-Harima Heavy Ind. Co. Ltd. Det utfördes på 34 månader av japanerna och Julius Berger-Bauboag AG och togs i bruk den 10 september 1974. 1995 byggdes ytterligare två broar på grund av broens stora efterfrågan. Highway 1, som är ringvägen till Bosporen Bridge, passerar över Golden Horn Bridge.

Den är 995 m lång, 32 m bred och 22 m över havet. Många olyckor på grund av isbildning inträffar under vintermånaderna.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar