Linbanan Denizli och Bağbaşı-platån blev vita igen

Denizli linbana och Bagbasi-platån blir vit igen
Denizli linbana och Bagbasi-platån blir vit igen

Denizli Teleferik och Bağbaşı Plateau med en höjd av 1500 höjd blev än en gång vita med snöfallet som började träda i kraft tidigt på morgonen i Denizli.Denizli linbana och Bağbaşı-platån, som Denizli Metropolitan kommun genomförde 2015 i syfte att berika denizli-människors sociala liv och göra det möjligt för dem att umgås med naturen, blev vit igen onsdagen den 24 mars 2021. Denizli Teleferik och Bağbaşı Plateau, som är platsen för vykortscener med sitt vita omslag, är en frekvent destination för medborgare som vill spela snöbollar och tillbringa tid med sina nära och kära. Denizli Teleferik och Bağbaşı Plateau, som har fått intensivt intresse från medborgarna sedan den första dagen den togs i bruk, fortsätter att imponera sina besökare med sin skönhet som inkluderar olika nyanser av naturen under fyra årstider.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar