Räddat skepp någonsin! Suez-kanalen öppnades igen för fartygstrafik

någonsin gett fartyg räddade kanaler öppnade igen för fartygstrafik
någonsin gett fartyg räddade kanaler öppnade igen för fartygstrafik

Egyptens president Underekreterare İhab Memiş tillkännagav att ansträngningarna att flyta fartyget fast i Suezkanalen har varit framgångsrika. Suez Canal Administration tillkännagav också att ansträngningarna att flyta det gigantiska lastfartyget på marken var framgångsrika och att kanalen öppnades för sjötransport.Containerfartyget Ever Given, som strandade vid Suezkanalen i Egypten på tisdag och blockerade kanalen, har flyttats helt. Egyptens president al-Sisi sa, "Tack till alla egyptier som bidrog till lösningen av denna kris."

Ett veckolångt försök att rädda det 200 1 ton stora containerfartyget Ever Given, som strandade på Suezkanalen och blockerade dess passage i kanalen på tisdagen, har framgångsrikt avslutats. Chefen för Suez Canal Administration, generallöjtnant Usame Rabie, uppgav att fartyget framgångsrikt och helt flöt som ett resultat av studierna och uppgav att fartyget återvände till sin normala riktning med 80 procent. Med flytten från Ever Given kom goda nyheter för de 367 fartygen som väntade i kanalen, men det har ännu inte meddelats att sjöfartsverksamheten i kanalen kommer att börja.

Å andra sidan grävdes totalt 60 27 ton sand på 14 fot djup som en del av räddningsinsatsen som intensifierades under helgen. XNUMX bogserbåtar användes för att flytta fartyget från sin plats.

 

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar