CRRC MNG Supply Chain Cooperation Conference hölls

CRRC MNG Supply Awards
CRRC MNG Supply Awards

Den 30 mars 2021 i Ankara Hilton, CRRCMNG Rail System Vehicles San. ve Tic. Ltd. Şti. I händelsen som hölls inom pandemiförhållandena och i enlighet med reglerna, presenterades presentationer om CRRC-gruppen, CRRC ZELC och CRRCMNG, och information delades med deltagarna angående Supply Chain Management. projektets omfattning hölls.

Om CRRC och CRRCMNGCSR och CNR 2015, företaget som bildades genom att gå med i företaget, har verkat i många delar av världen, arbetar i partnerskap med sitt MNG Holding i Turkiet. CRRCMNG Rail System Vehicles San. ve Tic.Ltd.Şti. företaget vill ytterligare stärka sin position inom sektorn med inhemska leverantörer som producerar högteknologiska järnvägsfordon. Företaget, som tillverkar tunnelbanefordon, spårvagn, LRV och olika elektriska lok, har också genomfört stora projekt i förarlösa tunnelbanefordon.

CRRCMNG General Manager Li Yangyang inledde sin presentation med att nämna branschens storlek och betydelse. Med information om företaget betonade Yangyang att de vill utvidga sektorn genom att använda kraften från lokala tillverkningsföretag och att sektorn kommer att växa med större steg på grund av företagens bidrag till inhemska och nationella projekt. Herr ger information om inhemskhet Yangyang, alla företag som är verksamma i Turkiet, sade han öppna dörren för att bedöma försörjningskedjan.

Mr. Yangyang fortsatte enligt följande. Turkiet, i Europa, både i Asien med fördelen med plats sahiptir. En unik geopolitisk position är ett av våra mål att teckna nya kontrakt i båda grannländerna i både Turkiet och marknadsföringsmålen sagt, vi tror att vi kommer att nå med partnerskap vi gör med inhemska leverantörer.

MNG Holding Vice President Murathan Günal, som höll ett tal vid evenemanget genom att delta i videokonferensen, betonade att lokalisering som CRRCMNG är en del av deras verksamhet, de måste arbeta tillsammans för att vinna tillsammans och att de kommer att vinna i vårt land i Han sa att han hoppades att denna konferens skulle vara början på nya samarbeten.

Leverantörshanteringssystem

CRRCMNG delar i princip leverantörer i tre delar.

  1. Potentiell leverantör
  2. Registrerad leverantör
  3. Strategisk leverantör

Leverantörsprocesser hanteras med lokala företag, som bedöms vara tillräckliga, efter de utvärderingar som gjorts under vissa rubriker som kapacitet, förmåga, kompetens, certifiering, erfarenhet, prestanda, ekonomi och inköp & kontraktsprocesser når de slutliga målen.

Avtal undertecknade med två lokala leverantörer

Vid evenemanget undertecknades "Supply Chain Cooperation Agreement" med det ottomanska företaget och "First Agreement for Localization" med Starcool inom ramen för "Istanbul Airport Driverless Fast Metro Project." Leverantörer som har undertecknat framgångsrika projekt är de första. företag under "Procurement Letter of Intent" för Istanbul New Airport Metro Project.

Talare som deltog i evenemanget betonade vikten av den inhemska försörjningskedjan

Med hänvisning till vikten av järnvägssystemet i Turkiet nämndes Ankara Industriens kammarordförande Nurettin Özdebir, särskilt för att öka det lokala innehållet i järnvägsprojekt som skulle erbjudas "nativism from share". Nurettin Özdebir, som tackade CRRCMNG, som anslöt sig till de inhemska fordonstillverkarna, uppgav att han var tacksam för att han gav denna möjlighet till lokala tillverkare.

AYGM General Manager Dr. Yalçın Eyigün inledde sitt tal med att nämna vikten av denna händelse. Yalçın Eyigün sade att det kommer att vara möjligt att dra nytta av den lokala prisfördelen i projekt där lokala och nationella produkter används, och det finns en styrelse som inspekterar de 60% lokala fördelarna. Herr Eyigün, som också rådde de leverantörsföretag som deltog i konferensen; Han sa att det också borde fokusera på delar av grupper med högt mervärde och för vilka inhemska tillverkare ännu inte finns.

I sitt tal uppgav han att de ligger på lika avstånd till alla lokala leverantörer, de är varken nära eller långt ifrån något företag, att de är den institution och part som utför villkoren i kontraktet, därför de företag som vill vara inhemska leverantörer i de projekt som utförs av AYGM är inte AYGM utan kontraktets entreprenör.

Prestationsplack för lokala leverantörer av Ankara Metro Project

Inom ramen för konferensen gavs Achievement Plaques till kontrakterade företag som var bland de inbjudna och tillverkade inom ramen för lokalisering i Ankara Metro Project och levererades till CRRCMNG.

Prestationsplattor för ISIŞAH, OSMANLI, YILGENCİ, ONUR FIBER, ERA ELEKTRONİK, SIRENA MARINE, PILOT, PRYSMIAN, HANTECH, TURKUAZ, CANEL, UĞURLU, STARCOOL, BEKEL och NUMAŞ företag, som har fått en framgång inom företagen och är en framgång inom företagen CRRCMNG-leverantörskedjan, direktör, Dr. Yalçın EYİGÜN och CRRCMNG General Manager Li YANYANG.

Deltagarnas tillfredsställelse

förverkligandet av konferensgästerna som deltog i konferensen, som inkluderade ganska nöjda med att de belirttiler.tedarikç-kedjan och de som vill delta i företag, har uttryckt sin tillfredsställelse med att organisera ett sådant evenemang för första gången i Turkiet.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

 

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar