UIC Regional Board Chairs Meeting hölls

Uic regionala styrelsens ordförande möte hölls
Uic regionala styrelsens ordförande möte hölls

UIC: s regionstyrelsemöte, som TCDD: s chef Ali Ali İhsan Uygun tjänade som vice president, hölls via telekonferens.Mötet deltog av UIC: s ordförande och VD för italienska järnvägar, Gianluigi Castelli, UIC: s chef François Davenne, UIC: s regionstyrelseordförande Mohamed Rabie Khlie, marockanska järnvägschef, UIC: s regionala styrelsens ordförande i Asien och Stillahavsområdet, Lu Dongfu, China Railways Vice President GUO Zhuxue , UIC Europas regionstyrelseordförande Cardoso Dos Reis, styrelseledamot i portugisiska järnvägar, UIC Nordamerikas regionstyrelsens ordförande, ViaRail (Kanada) järnvägschef, regionstyrelsens ordförande Guilherme Quintella och UIC: s avdelningschefer.

På mötet; Diskussion om UIC: s förvaltning för perioden 01.01.2022-31.12.2023; utvecklingen av utvecklingen av regionalt samarbete, presentera arbetsgruppen för hållbarhet; Huvudagendeposter som den kommande evenemangskalendern diskuterades. Om förlängningen av mandatperioden för vice ordförandeskapet för ordförandeskapet och chefen Ali İhsan Uygun och kandidaterna för nästa mandatperiod, eftersom ledningsförändringen som planeras göras i slutet av 2020 inte ägde rum på grund av COVID-19 pandemi och nästa år är 100-årsjubileet för UIC-information delades ut.

Detaljerna om målen, resultaten och deltagarna i en arbetsgrupp, som också kommer att representeras av de turkiska statliga järnvägarna och som kommer att verka under energi-, miljö- och hållbarhetsplattformen inom ramen för hållbar miljöledning, delades ut.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar