När börjar regionala tågflygningar?

När kommer regionala tågtjänster att börja?
När kommer regionala tågtjänster att börja?

TCDD Tasimacilik stoppade regionala tågtrafikförbindelser för 1 år sedan med coronavirusepidemin. Regionala tåg; Adana-Mersin, Mersin-Islahiye, Halkalı- Det flyger mellan mycket nära centra som Kapıkule, Karabük-Zonguldak och Basmane-Denizli där det finns en intensiv passagerarrörelse för affärs- och utbildningsändamål och där efterfrågan är hög.Från Habertürk Enligt nyheten om Olcay Aydilek, TCDD Tasimacilik planerar att starta om flygningar på några av dessa linjer från och med den 23 mars. Nödvändiga förberedelser gjordes för detta. Källor uppgav att inte alla regionala linjer kan öppnas, ”Ansträngningar gjordes för att starta om resorna i vissa rader. Förhandlingarna fortsätter. Om den politiska viljan finner den "lämplig" kan regionala tågtjänster starta, sade han.

Biljettpris och försäljning

Så finns det några förändringar i tågbiljettpriser och försäljningsmetoder? TCDD Tasimacilik arbetar med kostnader med jämna mellanrum. Det anges att det finns kostnadsökningar i vissa poster, särskilt energi. I detta skede förväntas dock ingen ändring av biljettpriserna för tåg som är eller kommer att placeras på höghastighets- eller andra linjer.

Regionala tågbiljetter såldes från TCDD-vägtullarna fram till 5 minuter före tåget. Passagerare; De kunde köpa biljetter upp till 15 minuter före tåget avgång via mobil, callcenter eller internet. Det noteras att denna praxis kommer att fortsätta om regionaltågen öppnas.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar