Karaismailoğlu: Nationellt pendeltågsprojekt startade

det nationella förortstågsprojektet startade
det nationella förortstågsprojektet startade

Adil Karaismailoğlu, transport- och infrastrukturminister, träffade industriister vid "Ankara Industry Industry March Assembly Meeting". Karaismailoğlu produktion i Turkiet, sysselsättning, mervärde, ökad handel och exportmöjligheter i en av de viktigaste dynamiken rapporterades att den lokala och nationella industriproduktionen. Karaismailoğlu, "IMF förutspådde 2021 procent tillväxt i den globala ekonomin 5,2, säger OECD förväntar sig en tillväxt på 5,9 procent i Turkiet", sade han.

 "" National Commuter Train Set Project "startade"Minister Karaismailoğlu förklarade att National Electric Train Set, Electric Mainline Locomotive, Hybrid Locomotive, Dual Locomotive och original engine projects fortsätter framgångsrikt i TURASAŞ Factory och sa: ”The National Commuter Train Set Project has started. 2021 kommer designen att slutföras och prototypproduktionen börjar. I vårt National Electric Train set-projekt har lokaliseringsgraden nått 60 procent. Jag hoppas att inhemskheten kommer att öka till 80 procent i massproduktion. Som ministerium fortsätter vi dessutom våra projekt för järnvägstransporter i städer. I linje med vårt ministeriums vision 2023 strävar vi efter att öka andelen järnvägssektorn till 2023 procent i passagerare, 5 procent i gods, 10 procent i passagerare och 2035 procent i gods 15 ”.

 

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar