Etablering av ytterligare elektrifieringsanläggning i İzmir Suburban Lines anbudsresultat

Etablering av ytterligare elektrifieringsanläggning i förorterna i Izmir.
Etablering av ytterligare elektrifieringsanläggning i förorterna i Izmir.

Etablering av ytterligare elektrifieringsanläggning i İzmir Suburban Lines anbudsresultat3 företag lämnade ett anbud för anbudet för inrättande av ytterligare elektrifieringsanläggning i İzmir förortslinjer med en ungefärlig kostnad på 2020/648756 KIK numrerad 11.469.926,36 1 9.728.230,55 TL av den turkiska statliga järnvägsförvaltningen TCDD XNUMX Zone Procurement Stock Control Directorate och XNUMX XNUMX XNUMX TL Med erbjudandet , RESA YAPI ELEKTROMEKANİK SAN AŞ vann.

Anbudet omfattar etablering av elektrifieringsanläggningar på järnvägsavsnittet på cirka 3 km på hamnvägarna, anslutningslinjen Port-Halkapınar-Salhane och sträckan Şemikler-Çiğli tredje linjen och säkerställer dess integration med befintliga system. Arbetets längd är 10 (trehundra sextiofem) kalenderdagar efter leverans.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar