Ergan Mountain Ski Center för att göra ett namn med en investering på 2,1 miljoner Lira

Ergan mountain ski center kommer att göra sig ett namn med en investering på miljoner lire
Ergan mountain ski center kommer att göra sig ett namn med en investering på miljoner lire

Ergan Mountain Ski Center kommer att göra ett namn med en investering på 2,1 miljoner Lira; Protokollet för projektet med namnet "Ergan Time for Skiing", som kommer att genomföras av Erzincan Special Provincial Administration och berättigat att få stöd inom ramen för "Enhancement of Sectoral Competitiveness Infrastructure Program" från Northeastern Anatolia Development Agency, undertecknades .KUDAKA: s generalsekreterare Oktay Güven och Erzincans särskilda provinsadministrationssekreterare, Yaşar Felekoğlu, deltog i underteckningsceremonin som hölls vid KUDAKA Erzincan Investment Support Office.

"Ski Time in Ergan" -projektet 12 km från stadens centrum, flygplats 13 minuter från och Turkiet med 12 km backar längst med skillnaden att vara ett av spåren för utveckling av fysisk infrastruktur Erkan Ski Resort, och genom att ge en ny drivkraft för vinterturism Tillsammans syftar den till att återuppliva vinterturismen i Erzincan.

Det planeras att använda landningsbanorna mer effektivt med det snödrivna banförberedelsebilen som planeras för att förverkligas av projektet, för att hålla snötoppspåren alltid redo och skapa en kvalitetsmark.

2,1 miljoner TL av projektet, som har en total investering på 1,5 miljoner TL, kommer att tillhandahållas av KUDAKA.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar