Fotograferingsutställning av kraftfulla kvinnor i tunnelbanan träffade Istanbulites

De mäktiga kvinnorna i tunnelbanan träffade istanbulerna i fotoutställningen
De mäktiga kvinnorna i tunnelbanan träffade istanbulerna i fotoutställningen

IMM firar den 8 mars den internationella kvinnodagen med evenemang som belyser kvinnors mod och inspiration. Med porträttet av 25 turkiska kvinnor som bröt grund, träffade tunnelbanans starka kvinnor, som tjänar i METRO ISTANBUL, ett dotterbolag till IMM, Istanbuliter vid tunnelbanestationen.Metro Istanbul understryker kvinnors mod och den inspiration detta mod ger sina kamrater med evenemangen som anordnades den 8 mars, den internationella kvinnodagen. Turkiets största stadsjärnvägsoperatörer METRO ISTANBUL, 8 mars måndag Istanbuls huvudsakliga övergångsställe från Mecidiyekoy-stationen på M2-M7-anslutningstunnelväggarna, porträtten av 25 kvinnors första möten mötte Istanbul.

Med detta arbete lämnades ett verk bestående av porträtt av 25 kvinnor som slog mark på viktiga fält och banade väg för nästa generationer till invånarna i Istanbul. Öppningen av arbetet på 990 × 460 cm hölls måndagen den 8 mars med deltagande av föreningen för stödjande kvinnliga kandidater (KA.DER), konstnären och chefen för Metro Istanbul.

Metro's Strong Women fotoutställning

METRO ISTANBUL är verksamt inom järnvägssystemsektorn som domineras av män över hela världen med tron ​​att kvinnor kan göra vilket jobb som helst, och antalet kvinnliga anställda ökar dag för dag och "Kraftfulla kvinnor i METRO ISTANBUL", som inkluderar 429 kvinnor som har ansökt, inklusive 40 kvinnor som framgångsrikt gör sina jobb. organiserar en fotoutställning som heter. Utställningen, som kommer att hållas på Mecidiyeköy station, kan besökas till och med den 31 mars.

Fotograferingen gjordes av General Manager.

Kvinnor som deltog i evenemanget fotograferades av Metro Istanbul General Manager Özgür Soy. Verkställande direktör Soy sade att de ville organisera en utställning med fotografier av kvinnliga anställda medan de planerade sina aktiviteter för Internationella kvinnodagen:

"Projekt; Det var både spännande för min fotografhatt, och som vd var att fotografera mina kvinnliga kollegor till Internationella kvinnodagen ett starkt budskap som kan ges om denna dag. Kvinnor är fängslade i uppdrag som ålagts dem över hela världen. Medan vi planerade våra bilder bad vi våra anställda att uttrycka sig i sina egna verkligheter. De gav meddelandet att de lyckades genom att leva fritt i en maskulin bransch. Han poserade med sminkmaterial som önskar, med en mixer som önskar, med sin dotter som önskar ... Jag tror att vi till slut har lagt fram ett bra jobb. Vi vet att våra kvinnliga anställda inspirerar sina kamrater genom att framgångsrikt fullgöra sina uppgifter. Det är därför jag är mycket glad och stolt över att skriva på ett sådant projekt. "

"Vi vill föregå med gott exempel i vår bransch"

Özgür Soy indikerar att andelen kvinnliga anställda i företaget är cirka 8 procent när de tillträder, och säger: ”Vi vidtar åtgärder för att stödja jämställdhet i samhället genom att visa att kvinnor gör alla jobb i varje sektor. Följaktligen var 2020 procent av våra rekryteringar kvinnor kvinnor. För första gången i företagets 92-åriga historia rekryterade vi en kvinnlig stationschef. Återigen började 33 kvinnliga spårvagnsförare för första gången sina uppgifter. Vi vill öka detta antal ännu mer och vi tror att det kommer att göra det. Eftersom våra kvinnliga vänner som arbetar i vårt företag är ett exempel för sina kamrater med den framgång de visar i sitt jobb. Vi närmar oss den här frågan som en förändrings- och transformationsrörelse, och vi vill föregå med gott exempel i vår bransch ”.

Behöver en transformativ förändring

Enligt rapporten om kvinnors affärs- och lag 2020 som utarbetats av Världsbanken; Det har fastställts att endast tio länder i världen ges 10% lika rättigheter på laglig nivå. Turkiet, 100 kvinnor i världen och ett av de första länderna att välja rätt att väljas. Men idag, i denna rapport, där 1933 länder, ligger Turkiet på 190: e plats jämfört med 82,5'lik procent.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar