Månadens drivrutinsansökan av EGO

övning av ritual såfor från ego
övning av ritual såfor från ego

EGO: s generaldirektorat fortsätter att genomföra metoder som tar hänsyn till medborgarnas tillfredsställelse samt bekväm och ren transport. Med en ny applikation som initierats av busshanteringsavdelningen kommer hädanefter varje månad att väljas "Månadens förare".Metropolitan kommun implementerar nya metoder för att ge en bättre kvalitet och bekväm transporttjänst till befolkningen i Başkent som använder kollektivtrafik.

EGO: s generaldirektorat har startat en ny ansökan för att öka förarkvaliteten och medborgarnöjdheten samtidigt som de fortsätter med utbildningar för bussförare. EGO: s bussavdelning kommer att välja "Månadens förare" varje månad från och med nu bland bussförarna.

9 MÅNADSFÖRAREN VÄLS I enlighet med KRITERIERNA

Inom ramen för den nya applikationen kommer totalt fem bussförare, inklusive en anställd från varje region, regelbundet att tillkännages som "Månadens förare".

Månadens förare, som kommer att bestämmas av ett poängsystem enligt totalt 9 kriterier, från tackmeddelanden till medborgarna för deras beteende, kommer också att belönas med bonusar.

FÖRSTA MÅNADERS FÖRARE är kända

EGOs biträdande chef Zafer Tekbudak uppgav att de bestämde förarna för den första månaden och träffade de valda förarna.

Tekbudak betonade att arbetsetik, arbetsdisciplin och goodwillfaktorer också är ett viktigt kriterium vid valet: Tekbudak gav följande information:

”I förarutvärderingen av månaden togs 153 kriterier i beaktande, inklusive förares efterlevnad av trafikregler, efterlevnad av deras kollegor och övervakare, affärsdisciplin, klädsel, känslighet gentemot medborgarna och positiv feedback från Başkent 9. Som ett resultat av utvärderingen valdes 5 av våra förare, inklusive en anställd från varje region, ut som de första "Månadens förare" i år. "

En av månadens förare, Hüseyin Karasakal, som Tekbudak gratulerade en efter en, sa: ”Vi gör vårt jobb kärleksfullt. Volkan Gülşen sa, "Jag är väldigt glad att jag anses vara värd en sådan utmärkelse, jag är stolt".

Abdullah Köksal, en av EGO-bussförare, som uppfyllde framgångskriterierna i många frågor, allt från att få funktionshindrade medborgare på bussen till att städa fordonet i huvudstaden, sade: ”Även om jobbet vi gör är svårt, gör vi det Med nöje. Den här utmärkelsen är också stolt, "och Resul Çelik delade sina tankar med orden" Denna applikation uppmuntrar oss alla att arbeta bättre, tack ". Yaşar Başaran uttryckte sin lycka att bli vald som månadens förare, ”Jag önskar att det skulle vara ett exempel för alla. Jag var väldigt glad, sa han.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar