Kocaeli Kuruçeşme Anbudsavtal för spårvagnslinje undertecknat

Kurucesme anbudsavtal för spårvagnslinje undertecknades
Kurucesme anbudsavtal för spårvagnslinje undertecknades

Underskrifter undertecknades på Kuruçeşme-spårvagnslinjen som ska byggas av Kocaeli Metropolitan Municipality. Efter anbudet i september undertecknades anbudsavtalet för projektet som kommer att andas stadstrafiken. Inom ramen för projektet planeras leverans av platsen på kort tid och byggfasen planeras.

Kocaeli Metropolitan kommun borgmästare Assoc. Dr. Tahir Büyükakın delade på sina sociala mediekonton. I inlägget som delades med taggen #NextStation Kuruçeşme sa borgmästare Büyükakın, ”Vi har slutfört spårvagnsavtalet. Han delade de goda nyheterna med folket i Kocaelis med sina ord "Vi får lycka till". På kort tid, tackmeddelanden översvämmade till inläggen som fick många gillanden.

Kurucesme spårvagns karta
Kurucesme spårvagns karta

JÄRNESYSTEMETS NÄTVERK EXPANERAR

Erbjuder jätteprojekt som kommer att ge komfort åt transporter, Metropolitan utökar sitt järnvägsnät genom att prioritera kollektivtrafik. I detta sammanhang kommer den nuvarande Akçaray-spårvagnslinjen i Izmit-distriktet att anslutas till Kuruçeşme genom att korsa D-100 från Plajyolu Station.

En spårbrygga 332 METER STÅL kommer att byggas

Spårvagnslinjen som ska byggas mellan strandvägen och Kuruçeşme kommer att passera från hållplatsen Plajyolu till Kuruçeşme Junction, över D-100, med en 332 meter stålspårvagnsbro. För att gå till den nuvarande riktningen D-100 i Istanbul kommer en anslutning att tillhandahållas från Izmit västra vägtullkontorsområde och Kuruçeşme Junction kommer att ordnas om. Med konstruktionsarbetet för spårvagnslinjen Kuruçeşme kommer transporten från Izmit busstation till Kuruçeşme att bli snabbare och bekvämare.

1 STATION 2 PEDESTRIAN BRIDGE

Inom ramen för projektet kommer en station och två gångbroar att byggas för totalt 812 meter dubbel linje. De befintliga vägarna på sträckan där spårvagnslinjen passerar och västra ingången i riktning Izmit-Istanbul kommer att förnyas. Förflyttningen av infrastrukturen på rutten kommer också att göras inom ramen för detta projekt. Ett transformatorcenter kommer också att inrättas för att ge linjenergin.

Spårvagnslinjen kommer att nå 23.4 KILOMETERS

Efter avslutandet av spårvagnslinjen Kuruçeşme kommer spårvagnslinjen att nå en dubbel linje på 10.212 3 meter. Med det 23.4 kilometer långa lagerområdet för spårvagnen kommer spårvagnens enda längd att uppgå till 16 kilometer. Med Kuruçeşme-stationen kommer antalet stopp att nå 7 och XNUMX transformatorcentra kommer att fungera med den nya konstruktionen.

Interaktiv Kocaeli spårvagnskarta

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar